Pārlauza sprandu. Atklāj detaļas par šaušalīgu lāča uzbrukumu sievietei ASV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Erik Mandre/Shutterstock.com

Pagājušā gada vasarā ASV grizlilācis nogalinājis kādu sievieti pēc tam, kad viņa sākotnēji dzīvnieku aizbiedējusi, ziņo portāls "Insider".

Grizlilāču integrācijas komiteja nākusi klajā ar jauniem atklājumiem saistībā ar traģisko negadījumu.

Zināms, ka 65 gadus vecā Lī Deivisa Loukena bija devusies atpūtā uz kempingu Ovando, kas atrodas Montānas štatā. Pēcāk šo notikumu izmeklēja arī komiteja, kas šī gada jūlijā nāca klajā ar oficiālo ziņojumu.

Tajā atklājies, ka Loukena esot vispirms naktī lāci aizdzinusi projām, taču viņš pēc stundas atgriezies un sievieti nogalinājis, kamēr viņa gulējusi teltī.

Sieviete ceļojusi kopā ar savu māsu un nakšņojusi atsevišķā teltī aiz kāda muzeja, kad noticis uzbrukums. Tikmēr Lī māsa nolēma palikt vietējā hotelī.

Aptuveni ap plkst. 3 sieviete pamodusies no tā, ka no telts ārpuses viņai uzbruka aptuveni 190 kilogramus smags lācis. Lī ātri piecēlusi augšā ģimeni, kas nakšņoja blakus teltīs, un kopīgiem spēkiem lāci izdevies aizbaidīt.

Lī nekavējoties atbrīvojās no ēdiena viņas teltī un apbruņojās ar aerosolu, kas atbaida lāčus. Kaimiņi vaicājuši, vai viņa nevēlas pārcelties uz viesnīcu, taču Lī atteikusies.

Aptuveni pēc stundas Lī kaimiņus atkal pamodināja troksnis, taču šoreiz tā nebija Loukena - tas bija tas pats lācis, kurš šoreiz nolēma sievietei uzbrukt.

Lācis Lī pārlauza sprandu, nekavējoties sievieti nogalinot. Lācis nevienam citam neuzbruka un pēc notikušā aizbēga.

Amatpersonām pēc vairākām dienām izdevās lāci atrast un nogalināt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu