VIDEO ⟩ Divi vīrieši apzaguši kaņepju ziedu veikalu Vecrīgā. Policija nogādājusi zagļus iecirknī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Divi vīrieši dienas laikā apzaguši kādu kaņepju ziedu veikalu Vecrīgā. Par zādzību draud pat gadu ilgs cietumsods, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Notikušajam bijuši vairāki liecinieki, kā arī tas fiksēts videonovērošanas kamerās. 

Kaņepju ziedu veikalā ziedi ir legāli nopērkami, jo ir bez apreibinoša efekta un nesatur psihoaktīvas vielas. Kā stāsta veikala pārdevēja, vīrieši bijuši manāmā reibumā un ar degvīna pudeli rokā. Šķita, ka labi zināja, ko meklēt.

Vīrieši sākuši likt rokas burkās ar ziediem un atklāti tos likt sev kabatās. Kad veikala darbinieki ziņoja policijai, zagļi nozuda no veikala.

Policijas ekipāžai iegūstot pārkāpēju pazīmes, likumsargi devās meklējumos, paralēli piesaistot pilsētas videokameras. Pēc neilga brīža policisti saņēma ziņu no videonovērošanas centra, ka abi vīrieši, iespējams, atrodas kādā Vecrīgas terasē.

Sarunā ar inspektoriem divi aizturētie daļēji atzinās izdarītajā. Viņi tika aizturēti un nogādāti Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai - sods par zādzību var sasniegt pat viena gada cietumsodu. Aplēsts, ka zagļi nodarījuši apmēram 30 eiro lielus zaudējumus.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu