FOTO Vairāki Latvijas šefpavāri radījuši ēdiena līdzņemšanas restorānu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vairāki Latvijas šefpavāri radījuši ēdiena līdzņemšanas restorānu "Chef's Box".
Vairāki Latvijas šefpavāri radījuši ēdiena līdzņemšanas restorānu "Chef's Box". Foto: Postimees

Vairāki Latvijas šefpavāri izveidojuši līdzņemšanas restorānu "Chef’s Box", investējot tajā vairāk nekā 50 tūkstošus eiro. Pirmais restorāns atvērts Pārdaugavā. 

Restorāns ceturtdien atklāts "Neste" degvielas uzpildes stacijā Pārdaugavā, informēja degvielas tirgotāja SIA "Neste Latvija" pārstāvji.

Mērķis ir izveidot "Chef’s Box" restorānu ķēdi ar vairākām vietām visā Latvijā. Tuvākā gada laikā plānots atvērt vēl divus līdz trīs līdzņemšanas restorānus "Neste" DUS tīklā Rīgā un Pierīgā.

"Chef’s Box" radījuši šefpavāri Lauris Aleksejevs ("36. līnija"), Māris Jansons ("Kest"), Mārtiņš Sirmais ("Ramen Riga"), Andris Rūmītis ("Hercogs Garden") un Kristīne Vīksna ("Tower Cafe").

Foto: Vairāki Latvijas šefpavāri radījuši ēdiena līdzņemšanas restorānu "Chef's Box"

SIA "Box" reģistrēts 2021. gadā, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro, liecina "firmas.lv" informācija. Kompānijas īpašnieki ir Aleksejevs (50%) un Kaspars Gulbis (50%). Savukārt Jansons, Sirmais, Rūmītis un Vīksna ir uzņēmuma sadarbības partneri, kuri saņem samaksu par piegādātajām maltītēm.

"Chef’s Box" ēdienkartē pieejami šo šefpavāru radīti un viņu restorānos iecienīti ēdieni. Kā norāda Aleksejevs, "ja pandēmijai vispār bija kāds pozitīvs efekts uz restorānu jomu, tad tā ir iedvesma un spars, kas virknei pavāru pavēris jaunas iespējas - jaunus restorānus reģionos, nebijušus piegādes konceptus un citus risinājumus". Arī "Chef’s Box" radies kā pirmais vairāku pavāru sadarbības projekts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu