Paula Freimane beidzot sniedz komentāru par batoniņu skandālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc publiskās apspriešanas par Paulas Freimanes radītajiem proteīna batoniņiem, kuri patērētāju rokās nonāca sapelējuši, pati radītāja līdz šim komentārus sniegusi nebija. Nu viņa savus sekotājus iepazīstina ar radušos situāciju.

Freimane "Instagram" sāka ar paziņojumu, ka vegāniskais proteīna batoniņš ir atgriezies pārdošanā, savukārt "Fudge" batoniņš atgriezīšoties tirdzniecības apritē pēc nedēļas. 

Viņa saviem 122 tūkstošiem sekotāju "Instagram" pastāsta, kāpēc batoniņi bija pazuduši. Freimane apstiprina "Skrīveru saldumu" vadītāja Oskara Bredika teikto par to, ka nepatīkamā situācija ar sapelējušajiem batoniņiem radusies jūnija lielā karstuma dēļ. 

Freimane skaidroja, ka pie vainas bijuši jaunie lazdu rieksti, un pirmo reizi esot radušies šādi apstākļi proteīna batoniņu ražošanas procesā. Viņa iepazīstināja savus sekotājus ar īsu ražošanas procesa izklāstu, pastāstot, ka paraugi tika ņemti gada aukstajos mēnešos.

Stāstījuma laikā viņa ir pozitīva un smaidīga, priecājas, ka situācija ir atrisināta un vainīgie atrasti. Freimane atzīst, ka šis ir bijis stresa pilns laiks, taču ir arī priecīga, ka situācija atrisināta ātri un veiksmīgi. Batoniņu radītāja arī smējās, sakot, ka, šķiet, katrs rieksts esot izgājis pārbaudi. 

Freimane ir pārliecināta, ka šāda situācija radusies tāpēc, lai tikai uzlabotu batoniņu kvalitāti jebkurām dzīves situācijām, proti, "viss notiek tā, kā tam jānotiek."

Stāstījuma nobeigumā Paula min, ka drīz batoniņi būs pieejami visās iespējamās tirdzniecības vietās, atklājot, ka jaunumus varēs pavēstīt jau rudenī. Tāpat viņa stāstīja, ka pēdējās nedēļās strādājusi pie jaunu batoniņu idejām un realizēšanas.

Atsaucoties uz patērētāju publicētajiem foto ar bojātajiem batoniņiem, "Apollo.lv" sazinājās ar "Skrīveru saldumu" vadītāju Oskaru Brediku, kurš tuvāk iepazīstināja ar radušos situāciju. 

Brediks "Apollo.lv" komentēja: "Līdz šim produktu piegādes tika nodrošinātas caur pakomātiem, un diemžēl, tāpat kā citiem pārtikas ražotājiem, arī mums nebija iespējams nodrošināt produktiem nepieciešamo uzglabāšanas temperatūras režīmu – 16-22 grādus, tāpēc lēmām par tirdzniecības apturēšanu uz laiku un, atsaucoties uz komentāriem, veicām mikrobioloģijas analīzes izejvielām."

Visiem klientiem, kuri bija konstatējuši neatbilstību produktā, uzņēmums piedāvāja atgriezt naudu vai saņemt batoniņus. Brediks skaidroja: "Esam priecīgi, ka gandrīz visi klienti mums uzticas, ir novērtējuši produkta garšu un izvēlējušies atkārtoti saņemt tieši batoniņus."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu