"Valmieras" futbola mačā radušās problēmas fanam, kurš nēsājis kreklu ar spārnoto vēstījumu Krievijas karakuģim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: https://twitter.com/ziziister

Latvijas futbola kluba "Valmiera" mačā ar kavēšanos ielaists kāds fans, kurš nēsājis kreklu ar slaveno vēstījumu Krievijas karakuģim. 

"Valmiera" ceturtdien Rīgā cieta zaudējumu UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā spēlē. Vidzemnieki maču aizvadīja "Daugavas" stadionā Rīgā, kur ar 1:2 (1:1) atzina Ziemeļmaķedonijas kluba Skopjes "Škendija" pārākumu.

Pirms spēles sākuma kāds līdzjutējs piedzīvoja nepatīkamu starpgadījumu. Kristaps Kaupe uz maču bija ieradies kreklā, uz kura uzdrukāts slavenais Čūsku salas aizstāvju vēstījums krievu okupantiem un viņu karakuģim.

Diemžēl mača laikā par drošību gādājošie kompānijas "Grifs AG" apsargi sākotnēji Kristapu nelaida tribīnēs vērot spēli. Noprotams, ka šķērslis bija tieši uz viņa krekla redzamais uzraksts.

Kā sociālās saziņas vietnē "Twitter" raksta Ilze Kaupe, kura kopā ar Kristapu bija devusies uz maču, pēc 20 minūšu apspriedes ar priekšniecību apsargi tomēr vīrieti ielaida tribīnēs.

"Šeit nedrīkst piekāpties! Lai arī šodien [šo] kreklu neuzvilku ar kādu iepriekšēji pārdomātu mērķi, vienkārši ātrumā izdomājās to uzvilkt, pie ieejas tas bija negaidīts pārsteigums," sociālās saziņas vietnē raksta Kristaps Kaupe.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu