"Vietējie kļūst uzmanīgi!" Iedzīvotāji ziņo par svešiniekiem Nīcas pusē, kuri novēro mājas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Michael O'Keene/Shutterstock.com

Kāda sieviete "Facebook" brīdina gan Nīcas, gan citus lauku māju saimniekus, lai uzmana savus īpašumus, vēsta portāls "liepajniekiem.lv".

Viņa ziņo, ka gar viņas māju Sklandu gatvē šonedēļ braukājusi aizdomīga automašīna ar Lietuvas numurzīmēm. Sieviete apgalvo, ka šie ļaudis neesot uzvedušies kā apmaldījušies tūristi.

"Laistīju dārzu tieši tajā galā, kur blakus kaimiņu tukšā māja. Viņi tur vēl nedzīvo, jo ēku remontē. Brauca veca, noputējusi mašīna ar Lietuvas numuriem, iekšā sēdēja trīs vai četri vīrieši. Nenormāli lēni brauca, praktiski jau stājās, un braucēji skatījās visapkārt," stāstīja sieviete.

Pēc dažām minūtēm šī pati automašīna tikpat lēni un braucējiem lūrot uz visām pusēm devusies atpakaļ. Sintija satraukusies, ka garāža vaļā, izstumti laukā zāles pļāvēji. Dzirdot, ka mašīna sāk bremzēt tieši pie viņas vārtiem, skrējusi cauri visam dārzam.

"Vairāki ciemā manījuši aizdomīgu mašīnu, kas lēni brauc pa ceļu. Vietējie sāk kļūt uzmanīgi. Manā ieliņā pirms vairākiem gadiem ir bijušas zādzības, nozaga motociklu un akumulatorus. Robeža ir tuvu, nozagto uzreiz var aizvest uz Lietuvu," stāstīja sieviete.

Pēdējie iesniegumi Valsts policijai bija par zādzībām Grobiņā 28. jūnijā. Vairāk iesniegumu par zādzībām no mājokļiem neesot saņemts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu