"YouTube" atjauno piekļuvi animācijas seriāla "Masjaņa" pretkara epizodei

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alex Yeung/Shutterstock

Video platforma "YouTube" dažas stundas pēc izdzēšanas atjaunojusi piekļuvi animācijas seriāla pieaugušajiem "Masjaņa" pēdējai epizodei, kurā rādīts Ķīnas iebrukums Krievijā.

Kā pavēstīja seriāla autors Oļegs Kuvajevs, par viņa kanālā izlikto epizodi izteicis sūdzību "kaut kāds Igors Soboļevs", kurš sūdzējies par to, ka multfilmā redzamā Svētā Izaka katedrāle Sanktpēterburgā esot nokopēta no viņa fotogrāfijas.

Trīs stundas pēc epizodes dzēšanas platforma atjaunojusi piekļuvi multfilmai.

13.jūlijā Kuvajevs savā "YouTube" kanālā izlika jaunu "Masjaņa" epizodi "Sankt-Mariburg", kas asi vērsās pret Krievijas iebrukumu Ukrainā.

Epizodē tiek stāstīts par Ķīnas iebrukumu Krievijā. Multfilmā Ķīnas prezidents paziņo, ka grasās "attīrīt Krieviju no fašistiem" un tajā Ķīnas spēki bombardē Maskavu, Sanktpēterburgu un citas Krievijas pilsētas. Multfilmas galvenie varoņi cenšas izbraukt no pilsētas, taču iekļūst apšaudē un spiesti slēpties metro un pagrabā. Multfilmas beigās seriāla galvenie varoņi Masjaņa un Hrjundels ar abiem bērniem iet bojā.

Multfilmas nosaukums ir atsauce uz Mariupoles pilsētu, kas Krievijas iebrukumā tika iznīcināta. Pirms izdzēšanas epizode bija skatīta teju četrus miljonus reižu.

Martā Krievijas komunikāciju uzraudzības dienests "Roskomnadzor" nobloķēja vietni "mult.ru", kurā bija skatāms "Masjaņa".

Seriāls "Masjaņa" iznāk kopš 2001.gada, un tam ir jau septiņas sezonas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu