Elīna Didrihsone atklājusi dēliņa vārdu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Apģērbu tirgotāja Elīna Didrihsone teju divas nedēļas pēc dzemdībām publiski paziņojusi, kādu vārdu Didrihsonu pāris devis savam dēliņam.

Didrihsone savos sociālajos tīklos paziņojusi, ka dēliņu sauc Džeisons. 

Influencere vietnē "Telegram" skaidro, ka pirms tam tika atlasīti arī tādi vārdu varianti kā Dominiks, Kendriks, Brendons un Džeremijs.

Apollo.lv jau vēstīja, ka 12. jūlijā Elīna Didrihsone laida pasaulē pirmdzimto.

Pirmdienas, 11. jūlija, rītā viņa paziņoja, ka devusies uz slimnīcu. Par dzemdību vietu viņa izvēlējās Ventspili.

Šī gada 5. aprīlī Didrihsonu pāris paziņoja par gaidāmā bērna dzimumu. Gaidību laikā viņa bieži lietoja vārdu "čempions", runājot par gaidāmo mazuli.

Elīnas Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas izraisīja plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone piedalījās arī Ainara Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu