"TikTok" lietotājus sajūsmina simtgadīga kundze, kura, par spīti vecumam, strādā veikalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: BearFotos/ Shutterstock

"TikTok" lietotājus pārsteigusi Megija, kura izveidoja video sēriju par savu kolēģi Džeinu, ar kuru viņu šķir 80 gadu vecuma starpība. Cilvēki nespēj noticēt, ka Džeina ir dzimusi 1922. gadā un ka 99 gadu vecumā viņa joprojām strādā veikalā. Šodien, 26. jūlijā, viņa svinēs 100 gadu dzimšanas dienu, vēsta medijs "Insider".

Daži cilvēki pie video ir atstājuši tādus komentārus kā "Džeina ir ikona" un "Karaliene Elizabete: "Beidzot man ir sāncense"".

"Es stāstīju par to, cik labi mēs ar Džeinu saprotamies, un biju domājusi, ka to redzēs tikai mūsu kolēģi," atklāj 20 gadus vecā jauniete. 

Video ātri vien guva lielu popularitāti, un kopš tā laika 99 gadus vecā sieviete bieži manāma Megijas video. Vienam no jaunietes video ir gandrīz 10 miljoni skatījumu.

Sieviete plāno publicēt video ar Džeinas 100 gadu dzimšanas dienas ballīti, kuru viņa svinēs šodien, 26. jūlijā.

@maggiehusvar

the long awaited Jayne content !

♬ original sound - Maggie

"Es turpināšu strādāt tik ilgi, cik vien varēšu vai kamēr viņi mani atlaidīs," saka Džeina, kura veikalā griež klientiem audumus. Viņa šajā darbavietā strādā jau kopš 1997. gada.

Viņa piebilst: "Man patīk tas, ko es daru, tāpēc vēlos to turpināt."

Sieviete stāsta, ka darbā viņai visvairāk patīk kolēģi, kā arī jauki klienti.

"TikTok" video filmēšanas laikā abas sievietes jokojas - pusdienu pārtraukumos viņas apcer dzīves jēgu un dejo aiz veikala letēm. Abas sievietes sarunājas par visu - gan to, kā Džeina iepazinās ar savu vīru Diku, gan to, ka viņa izskatās vismaz 20 gadus jaunāka.

Džeinai ir izveidojies fanu pulks. Megija stāsta, ka kāds atsūtīja vēstuli pat no Ēģiptes. Kāds cits sekotājs saviem draugiem uzdāvināja melnus T-kreklus ar uzrakstu "Turpiniet kustēties", kas ir citāts no viena video, kurā Džeina sniedza saviem faniem padomus.

Sieviete vienmēr ir centusies rūpēties par savu izskatu. Viņa ikdienā ēd daudz augļu un dārzeņu, taču garšo arī konditorejas izstrādājumi. Vienu smalkmaizīti viņa apēd brokastīs un otru pēc vakariņām. 

"Man vienkārši garšo saldumi," skaidro sieviete. Viņas iecienītākie kārumi ir virtuļi un saldas smalkmaizītes. Astoņu bērnu vecvecmāmiņa piebilst: "Tās man nekaitē."

Sieviete nekad nav smēķējusi, arī alkoholu lieto ļoti reti. Džeina katru dienu lieto kosmētiku. Viņa stāsta, ka nekad nemazgā seju ar ziepēm. Tā vietā viņa lieto krēmveida līdzekli un sejas mitrinātāju.

Džeinas meita Donna, ar kuru viņa dzīvo kopā, stāsta, ka mamma vienmēr ir aktīva. "Viņa mums stāsta par dzīvi Lielās depresijas laikā," viņa saka.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu