Miljardieris Īlons Masks noliedz romānu ar sava drauga un "Google" līdzdibinātāja sievu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/SIPA/Scanpix

Miljardieris un elektromobiļu ražošanas uzņēmuma "Tesla Motors" vadītājs Īlons Masks noliedz izskanējušās baumas par romānu ar "Google" līdzdibinātāja Sergeja Brina sievu, vēsta medijs "The Insider".

Jau pagājušā gada rudenī izskanēja, ka Maskam ir romantiskas attiecības ar "Google" līdzdibinātāja Sergeja Brina sievu Nikolu Šanahanu. Brins ir ilggadējs Maska draugs un "Tesla" investors, ziņo "Wall Street Journal".

Žurnāla rīcībā esošā informācija liecina, ka, iespējams, šis romāns pamudinājis šī gada janvārī Brinu šķirties no Nikolas Šanahanas. Saskaņā ar tiesas iesniegumiem, kā šķiršanās iemeslu Brins un Šanahana minēja "nesavienojamas domstarpības", un iesniegumi tika iesniegti tikai dažas nedēļas pēc tam, kad Brins uzzināja par mīlas dēku.

Žurnāla informators pastāstīja, ka attiecības starp Masku un Brinu pēdējos mēnešos ir bijušas saspīlētas, un Brins saviem finanšu konsultantiem uzdevis pārdot viņa ieguldījumus dažādos "Tesla" izpilddirektora uzņēmumos. Brins 2008. gadā investēja 500 000 dolārus "Teslā".

Masks gan publiski izteicies, ka draugu starpā nekas nav mainījies,  apgalvojot, ka ziņojums ir balstīts tikai uz "trešās puses saklausītām baumām".

Informators arī pastāstīja, ka romāna laikā, kas, kā ziņots, sākās 2021. gada decembrī Artbazelā Maiami, Brins un Šanahana bija šķīrušies, taču joprojām dzīvoja kopā.

Brinam un Šanahanai tobrīd bijušas grūtības laulībā, kas lielā mērā bija saistītas ar stresa faktoriem, kas saistīti ar Covid-19 un rūpēm par trīs gadus veco meitu. Masks romāna laikā vairs neesot bijis kopā ar bijušo draudzeni dziedātāju Graimsu (īstajā vārdā Klēra Elīza Bučere), ar kuru viņam ir kopīgi bērni.

Uzņēmējs šobrīd ir kopā ar jauno aktrisi Natašu Basetu. 51 gadu vecais Masks ir deviņu bērnu tēvs. Uzņēmējam ir divi bērni ar dziedātāju Graimsu, pieci ar savu bijušo sievu, kanādiešu rakstnieci Džastini Vilsoni un divi ar viņa intelektuālā uzņēmuma "Neuralink" vadītāju Šivonu Zilisu.

Apollo.lv jau ziņoja, ka arī viņa tēvam, 76 gadus vecajam Errolam Maskam, nesen piedzima otrs bērns no pameitas, un viņš laikrakstam The Sun pastāstīja, ka viņam ir lūgts ziedot savu spermu, lai vairotos vairāk tādu cilvēku kā viņa dēls Īlons.

Masks pašlaik ir iesaistīts juridiskā strīdā ar "Twitter", tiekot apsūdzēts par līguma laušanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu