Slavenais vecpuisis Lauris Dzelzītis iziet sabiedrībā ar izskatīgu blondīni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ Ieva Čīka/LETA

Aktieris Lauris Dzelzītis pēc skandalozā TV iepazīšanās šova "Randiņš ar Dzelzīti", kurā divas dāmas pameta pie altāra, pagājušajā nedēļā izgāja sabiedrībā ar kādu izskatīgu blondīni, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Dzelzītis ar pavadoni sastapts jaunā bāra "Dziļi violets" atklāšanas pasākumā.

Uz jautājumu, kas ir viņa pavadone, Lauris atbildēja lakoniski: "Es par šīm tēmām – attiecībām un manu personīgo dzīvi – ne ar vienu vairs nerunāšu!"

"Privātā Dzīve" noskaidroja, ka aktiera izskatīgās draudzene ir Asnāte Bāliņa. Pēc Laura un Asnātes fotogrāfijām, ar kurām abi publiski dalījušies sociālajos tīklos, var nojaust, ka pāris šīs vasaras sākumā vienā laikā bijis skaistākajā Itālijas reģionā – Toskānā. Ar kopbildēm abi publiski gan nav dalījušies.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Dzelzītim 2021. gada vasarā pajuka attiecības, kurām viņš beidzot bija noticējis. Tas arī noteicis psihoemocionālo fonu plaši aprunātajam šovam "Randiņš ar Dzelzīti", kurā viņš ar 12 dāmām dzīvoja skaistā villā Jūrmalā. Attiecības ne ar vienu no šova dāmām neizveidojās, šova laikā viņš sabiedrību pārsteidza ar atturību. Šova pēdējā sērijā Dzelzītis divas dāmas atstāja pie altāra.

Žurnālam "Ir" Dzelzītis šī gada maijā dalījās pārdomās par jūtu un mīlestības tēmu.

"Man ir paniski bail kādu pielaist sev klāt, jo šķiet — nesapratīs, nebūs. Ja tomēr kādam atveries, un nekas nesanāk... Tā man bija liela personiska traģēdija, par izjukušajām attiecībām stāstīja aktieris.

Ceru, ka vairs neieķeršos, jo vēlreiz kaut ko tādu piedzīvot, kā bija pēdējos deviņus mēnešus, vairs nevēlos. Kaut gan apzinos, ka pats vien biju vainīgs. Esi tik ļoti biju ilgojies, ka savā galvā sadomāju lietas, kuru otrā cilvēkā nemaz nav. Nevaru sev piedot, ka tā kļūdījos. Ka sacerējos. Bet otrs cilvēks… ir tāds, kāds viņš ir," atklāts sarunā bija Dzelzītis.

Vēl pirms sāpīgās šķiršanās iepriekš Dzelzīša publiskākās attiecības bija ar pasākumu rīkotāju Alisi Kolosovu 2000. gadu sākumā.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 26. jūlija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu