VIDEO "Putins vainīgs!" Igaunijā dzērājšoferis piedzīvo iespaidīgu avāriju un sarīko traci uz ceļa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook" video

Kādā no sociālā tīkla "Facebook" publiskajām grupām parādījies video, kurā piedzēries Igaunijas iedzīvotājs iekļuvis avārijā un sasitis pats savu spēkratu, vēsta medijs "Elu24".

Svētdien, 24. jūlijā, "Facebook" grupā ievietots video, kurā redzams vīrietis, kurš nespēj taisni paiet, stāv pie sadauzīta busiņa. Avarējušā spēkrata dzinējs vairāku metru attālumā mētājās grāvī.

Vīrietis daudz lamājās, spārdīja un mētāja apkārt mašīnas atlauztās detaļas. Pēc tam viņš piegāja pie busiņa un sāka to spārdīt. Video filmētāji fonā arī apsprieda incidentu un pauda viedokli, ka šoferis pie stūres aizmidzis.

"Trieciens bija tik spēcīgs, ka busiņš atrodas šeit, bet tā dzinējs aizlidojis vairākus metrus tālāk," video stāsta filmētājs.

Šoferis kliedza, ka lietojis alkoholu un aizmidzis pie stūres. Viņš arī vainoja Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu savā avārijā. Vīrietis bažījās, ka tagad nākšoties ieslīgt parādos.

Policija informēja, ka negadījums noticis 24. jūlijā ap plkst. 8.20 Harju apriņķī, Rasiku ciemā. Atklājies, ka šoferis braucis pamatīgā alkohola reibumā, turklāt bez vadītāja apliecības. Vīrietis esot iestūrējis grāvī, taču pēc tam mašīna apvēlusies uz sāniem un piezemējusies uz ceļa. 

Iereibušais šoferis tika nogādāts slimnīcā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu