Medijs: Indrašis "Spartak" komandai ir parādā ievērojamu naudas summu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Edijs Pālens/LETA

Krievijas sporta medijs "Championat" pavēstījis, ka Latvijas hokeja uzbrucējs Miks Indrašis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam parādā ir palicis aptuveni trešdaļu savas provizoriskās algas.

Kā zināms, Maskavas "Spartak" paziņoja, ka klubam ir pievienojies Latvijas hokeja uzbrucējs Miks Indrašis. Pats hokejists ar krietnu novēlošanos pēcāk paziņoja, ka KHL tomēr nespēlēs.

"Spartak" gan ir paziņojis, ka klubam ar Indraši ir bijis līgums, līdz ar to šis jautājums turpmāk tikšot risināts ar tiesvedības palīdzību.

Savukārt "Championat" ziņo, ka Indrašim ar "Spartak" ir bijis noslēgts līgums un tā pārtraukšana hokejistam izmaksās krietnu naudas summu. Minētais līgums bijis noslēgts par 17 miljoniem rubļu (aptuveni 290 000 eiro). 

Pēc KHL reglamenta, pārtraucot kontraktu pēc spēlētāja iniciatīvas, viņam jāatmaksā viena trešā daļa no līgumā paredzētās summas - 5,61 miljoni rubļu (aptuveni 97 000 eiro).

Aizvadītajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā 31 gadu vecais Indrašis nospēlēja 46 mačus Maskavas apgabala "Vitjaz" un Leonīda Tambijeva vadītās Vladivostokas "Admiral" rindās, gūstot 17 (7+10) rezultativitātes punktus.

Tāpat uzbrucējs aizvadītajā sezonā piedalījās Pekinas olimpiskajās spēlēs un sezonu pabeidza "Biel-Bienne" komandā Šveices čempionātā. Pēc klubu sezonas trauma viņam liedza startu pasaules meistarsacīkstēs.

KHL Zvaigžņu spēles un deviņu pasaules čempionātu dalībnieks kopumā 524 KHL mačos ir sakrājis 302 (134+168) rezultativitātes punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu