VIDEO Jauna informācija par smago trīs auto sadursmi Maskavas ielā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook video

Trīs automašīnu avārija pirmdien, 25. jūlijā, notika Ķengaragā, Maskavas ielā. Viens no iesaistītajiem spēkratiem, kas brauca trešajā joslā, pēkšņi attapās pirmajā, iestumts ceļa norobežojošajās barjerās pretēji braukšanas virzienam, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Autoavārija Maskavas ielā pie sabiedriskā transporta pieturas "Dienvidu tilts" notika ap plkst. 9.00. Negadījumā iesaistīti trīs transportlīdzekļi – divi vieglie auto un kravas automašīna. Spēkratu vadītāji par avārijas iemesliem nav vienisprātis.

"Citroen" vadītājas vīrs uzskata, ka smagā spēkrata vadītājs novērsies no ceļa un nav pamanījis, ka "Citroen" maina joslu, un iebraucis tam aizmugurē, iestumjot citā rindā, kur lielā ātrumā braucis "Nissan", kas nebremzējot uztriecies "Citroen" virsū. Savukārt "Nissan" un kravas auto vadītāji uzskata, ka pie notikušā vainojama tieši "Citroen" autovadītāja.

Negadījumā bija nepieciešama arī mediķu palīdzība. To vajadzēja "Nissan" pasažierim, kurš, iespējams, salauzis ribas. Pārējie iesaistītie traumas neguva.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu