Reiniks un Rešetins "Twitter" saplūcas transpersonu fotogrāfijas dēļ (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Asa vārdu apmaiņa "Twitter" pagājušajā nedēļā izvērtās starp populāro dziedātāju Lauri Reiniku un aktieri Intaru Rešetinu, kad Reiniks metās aizstāvēt transpersonas.

Pagājušajā nedēļā sociālos tīklus aplidoja fotogrāfija, kurā redzamas transpersonas – Reičela Levīna, kas kļuvusi par ASV admirāli, un ASV kodolenerģētikas sekretāra vietnieks Sems Brintons.

ASV Sabiedrības veselības dienesta admirāle Reičela Levīna un ASV kodolinženieris Sems Brintons.
ASV Sabiedrības veselības dienesta admirāle Reičela Levīna un ASV kodolinženieris Sems Brintons. Foto: Twitter/Ekrānuzņēmums

Režisors un aktieris Intars Rešetins bija neizpratnē un savu sašutumu pauda arī publiski. Komentējot fotogrāfiju, Rešetins rakstīja: "Kurp mēs virzāmies?" 

To pamanīja dziedātājs Lauris Reiniks, kurš metās aizstāvēt transpersonas. "Tava ģimene kaut kur virzās šo bilžu dēļ? Mana ne, nav aktuāli. Par ko stress?"

Diskusijā iesaistījās arī citi "Twitter" lietotāji, kas kritizēja Intaru, kuram tika pārmesta nespēja pieņemt to, ka cilvēki var būt dažādi.

Aktieris sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" uzsver, ka nenosoda seksuālās minoritātes. "Man prieks par šiem cilvēkiem, neviens viņiem neliedz mīlēt, bet nevajag to visu pārvērst par klaunādi. (..) Jā, iespējams, esmu nācis no mazpilsētas un audzis ģimenē, kurā ir citas vērtības. (..)

Man ir jāaudzina divas meitas, jāveido viņu izpratne. Kā man atbildēt uz meitu jautājumu: "Tēti, kāpēc tie onkuļi ir kleitās?" Ka tā ir norma? Nē, tā manās acīs nav norma!" stingrs ir aktieris. 

Tās pašas dienas beigās Intars diskusiju dzēsa.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 26. jūlija numurā!

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu