Foto ⟩ Ar šiku uz sarkanā paklāja aizvadīts "Zelta mikrofona" laureātu koncerts Jūrmalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Otrdien, 26. jūlijā, teju izpārdotā "Zelta Mikrofona" laureātu koncertā Dzintaru koncertzālē uzstājās Latvijas mūziķi, kas saņēmuši visvairāk Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu. Apskati foto no sarkanā paklāja!

Dzintaru koncertzālē uz skatuves kāpa Latvijas mūziķi "Prāta Vētra", "Instrumenti", Intars Busulis, Laima Vaikule, "Dzelzs Vilks", Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Aminata, Agnese Rakovska, Ozols, Normunds Rutulis, Jānis Stībelis, Olga Rajecka, "Rīgas Modes", "Inokentijs Mārpls", "Pienvedēja Piedzīvojumi", ansis, Evija Vēbere, Kristīne Pāže, Būū, "Citi Zēni" un "Knīpas un knauķi".

Uz skatuves kāpa arī "Zelta Mikrofona" dažādu laika posmu vadītāji - Fredis, Kaspars Breidaks, Baiba Sipeniece un Valters Krauze.

"Ikkatram no "Zelta Mikrofona" laureātiem šī balva saistās ar savām atmiņām un emocijām, no kurām veidosies koncerta kopējā atmosfēra. Šajā vakarā mēs dzirdēsim ne vienu vien hitu un arī tās dziesmas, kuru aktualitāte laikam ejot nemainās. Dzintaru koncertzāles sarkanais paklājs tiks izritināts kā mūziķiem, tā klausītājiem!" pauda "Zelta Mikrofona" ilggadējā producente Elita Mīlgrāve.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu