VIDEO ⟩ "Alkohols tika lietots dienas garumā." Iereibis autovadītājs Carnikavā iesprūst uz sliedēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: yangtak/Shutterstock

Carnikavā ceļā uz mājām kāds iereibis autovadītājs neveiksmīgi šķērsoja dzelzceļa sliedes un uz tām iesprūda. Triecienā vīrietis satraumēja muguru un nepalika nesodīts, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Pārbraucot dzelzceļa sliedes Ojāra Vācieša ielā, sākotnēji neviens no apkārtējiem nesaprata, kā tas varēja gadīties "Kia" šoferim, bet brīdī, kad autovadītājs izkāpa no mašīnas, notikušais kļuva krietni skaidrāks. 46 gadus vecais vadītājs bija manāmi iereibis.

"Tika informēti dzelzceļa darbinieki un visi pārējie glābšanas dienesti. Tā kā tika noskaidrots, ka drīzumā jābūt vilcienam, darbinieki kopā ar iedzīvotāji atbrīvoja sliedes, nostumjot auto no sliedēm," norāda policijā.

Kad draudi bija novērsti, likumsargi ķērās pie vadītāja iztaujāšanas, tomēr vīrietis situāciju izskaidrot nevarēja. 

Vīrietis sūdzējās par muguras sāpēm, un medicīnas personālam autovadītājs nemeloja: "Alkohols tika lietots dienas garumā."

Autovadītājs pie stūres bija sēdies 2,41 promili stiprā alkohola reibumā un bija jau otrais, kurš īsā laikā paliek uz sliedēm uz dzelzceļa pārbrauktuves. Vietējie, kuri dzīvo blakus negadījuma vietai, stāsta, ka ikdienā konkrētajā vietā ir jābūt uzmanīgam: "Naktīs un brīvdienās tur ir drausmīgi. Puiši braukājas. Te šī problēma ir pastāvīgi."

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu