VIDEO ⟩ "Aizdegās faktiski dažās minūtēs." Imantas iedzīvotājus naktī pamodina blīkšķis un degoša automašīna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: wideweb/Shutterstock

Daudzdzīvokļu nama iedzīvotāji Imantā, Kleistu ielā, aizvadījuši nemierīgu nakti. Ap plkst. 2 ēkas pagalmā pēkšņi uzliesmoja ceļmalā novietotā vieglā automašīna. Cilvēki steidzās zvanīt glābšanas dienestam, bet spēkratu saimnieki, kuriem automašīnas bija novietotas blakus degošajam BMW, centās pasargāt savu īpašumu, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Nakts vidū ceļa malā Kleistu ielā zilās liesmās sadega vieglais auto. Notikušā apstākļi pagaidām nav skaidri, taču saimniekiem versijas par īssavienojumu vai kādu citu tehnisku ķibeli šķiet daudz reālākas nekā aizdomas, ka ugunsgrēks izraisīts tīšuprāt. Liesmu atblāzmu ielas pusē daudzstāvu namā dzīvojošie pamanīja ap plkst. 2 naktī.

"Liesma sākotnēji bija no mašīnas sāna, pēc tam jau pacēlās gaisā. Aizdegās faktiski dažās minūtēs. Ugunsdzēsēji ieradās piecās minūtēs," stāsta nama iedzīvotāja.

Nodegušā auto īpašnieka kaimiņiene atceras blīkšķi: "Bija blīkšķis; kad palūkojāmies pa logu, jau ieraudzījām liesmas zem automašīnas riteņiem. Es redzēju, ka divi vīrieši tieši paspēja pārvietot mašīnu, kas stāvēja priekšā un aiz degošās."

Par uguns izcelsmi gan kaimiņiene neko nevar pateikt, jo sprādziena brīdī neviens tuvumā automašīnai neesot manīts.

Uzrunātā BMW saimnieces radiniece pastāstīja par automašīnas vēsturi. Spēkratu ģimene nopirkusi vien pirms dažiem mēnešiem, un braucamrīks jau pabijis servisā, veikts dārgs remonts.

Vai aizdegšanās ir saistāma ar remontdarbiem un kāda meistara paviršību, diez vai būs nosakāms un pierādāms. Diemžēl auto nebija apdrošināts ar KASKO polisi, tāpēc gan remontā ieguldītie līdzekļi, gan pati automašīnas vērtība, kas pārsniedz 7000 eiro, faktiski izkūpējusi gaisā.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu