Selīna Diona emocionālā video stāsta par veselības problēmām, kuru dēļ nācies atkal atcelt Eiropas turneju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/ Scanpix

Kanādiešu dziedātāja Selīna Diona emocionālā video paziņo, ka atkal atcelts pasaules turnejas "Courage" Eiropas posmu. Šoreiz pie vainas nav pandēmija, bet gan viņas veselība.

Dziedātāja joprojām atgūstas no smagām un pastāvīgām muskuļu spazmām, kas apgrūtina viņas fiziskās spējas uzstāties uz lielās skatuves.

Dziedātājas tūri bija plānots sākt 2022. gada maijā, taču tagad tūre ir pārcelta uz 2023. gada februāri.  "Nu, mēs atkal esam šeit, un man ir ļoti žēl, ka mums vēl vienu reizi jāmaina mūsu Eiropas turnejas plāni," savu video iesāk 54 gadus vecā Diona.

Viņa gan atklāja, ka nu jūtas mazliet labāk: "Man ir labāk, taču atveseļošanās process notiek ļoti lēni, un tas mani ļoti nomāc," viņa teica. "Es saņemu ārstēšanu, lietoju medikamentus, bet joprojām piedzīvoju spazmas. Atveseļošanās prasa daudz ilgāku laiku, nekā biju cerējusi." Diona paskaidroja un teica, ka uzstāšanās laikā viņai ir jābūt labākajā formā, bet viņa vēl līdz tam nav tikusi.

"Viss, ko varu teikt, ir tas, ka es daru visu iespējamo, lai atgrieztos tajā līmenī, kāds man ir nepieciešams, lai savās izrādēs varētu sniegt 100 procentus no sevis. Tas ir tas, ko jūs esat pelnījuši. Liels paldies par mīlestības un atbalsta vēstījumiem, ko vienmēr man sūtat. Tas man daudz nozīmē."

Pasaules turnejas "Courage" Eiropas posms atcelts jau otro reizi - iepriekš to nācās darīt pandēmijas dēļ.

@celinedion122

CELINE DION RESCHEDULES 2022 EUROPEAN TOUR DATES TO 2023 ‼️

♬ nhạc nền - CélineDionTikTok - CDionily
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu