Džošua promotieris nosauc cīņas plānu, kas viņa bokserim atnesīs uzvaru pār Usiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua un Oleksandrs Usiks
Entonijs Džošua un Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas boksera Entonija Džošua promotieris Edijs Hērns sarunā ar BBC skaidroja, ka viņa klientam gaidāmajā cīņā pret Oleksandru Usiku ir jāizmanto vienkāršāka pieeja.

Kā zināms, Usiks un Džošua otro reizi ringu dalīs jau pēc nepilna mēneša - 20. augustā. Abu bokseru pirmajā duelī pārliecinošu uzvaru, augumā raženāko pretinieku tehniski noboksējot, guva Usiks.

Džošua, šķiet, līdz pat nākamās cīņas pirmajam raundam varēs klausīties kritiku par nepareizi sagatavotu cīņas plānu pirmajam duelim. Britu boksera promotieris Edijs Hērns uzskata, ka viņa klientam jāizmanto cita sporta veida elementi.

"Viņš [Usiks] ir jāatgrūž atpakaļ tieši tāpat, kā to darīja Dereks Čisora. Noskatieties Čisoras cīņas pirmos raundus. Usiks bija pie virvēm. [Džošua] viņu tur ir jāatgriež. Tev viņu pie virvēm ir jādabū kaut vai ar regbija elementiem. Tur viņš būs viegls mērķis," pārliecināts ir Hērns.

Tomēr slavenais promotieris brīdina, ka pret tik tehniski noslīpētu bokseri kā Usiks ir jāuzbrūk agresīvi, bet tajā pašā laikā arī pārdomāti.

"Pret tik labu pretuzbrukumu bokseri kā Usiks tu nevari atļauties būt neuzmanīgs. Tajā pašā laikā - varbūt Usiks cīņu sāks, dodoties uz priekšu, un atgrūdīs Entoniju atpakaļ. Līdzīgs scenārijs tika pieredzēts Deonteja Vaildera un Taisona Fjūrija cīņā," norādīja Džošua pārstāvis.

Abu cīkstoņu pirmajā duelī, tuvojoties cīņas izskaņām, noguruši bija abi bokseri, iespējams, mazāk spēka bija atlicis pat Usikam. Tomēr ir skaidrs, ka bokserim ar tik iespaidīgu uzbūvi un fizisko spēku kā Džošua uzvara ir jāmeklē cīņas pirmajos raundos.

"Manuprāt, atslēgas moments būs pirmie raundi. Nedrīkst pieļaut, ka Usiks līdz sestajam vai septītajam raundam tiek neaizskarts. Tas, ko Usiks pirmajā cīņā darīja ļoti pareizi, viņš nekad nepieskārās virvēm," ukraiņa sniegumu iepriekšējā cīņā slavē promotieris. 

Usikam profesionālajā boksa karjerā aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu. Savukārt Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu