FOTO Sējānu pāris publiski viens otram atzīstas mīlestībā, atzīmējot desmit gadus laulībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Desmit mīlestības pilnus gadus atzīmē mūziķis, producents Reinis Sējāns un viņa sieva vokālā pedagoģe un muzikālā producente Maija Sējāne. Par godu desmitajai kāzu gadadienai abi publiskojuši atskatu no viņu īpašās dienas.

Publicējot foto, Maija Sējāne "Instagram" raksta: "Pirms desmit gadiem šajā dienā teicām "jā" vārdu mīlestībai, laimei, priekam, saticībai un viens otram. Ar katru dienu iemīlos Tevī arvien vairāk un esmu tik pateicīga, ka mūsu dzīves ir savijušās kopā. Vīriņ, mīļo vīriņ! Cik labi ir kopā ar Tevi! Es mīlu Tevi bezgalīgi."

Arī Reinis Sējāns savā "Instagram" veltījis galeriju ar fotogrāfijām no īpašās dienas pirms desmit gadiem un sievai publiski atzīstas mīlestībā: "Laiks skrien, bet mīlestība paliek. Mīlu vēl stiprāk nekā pirms 10 gadiem."

Kā zināms, Sējānu pāris ne vien ir dzīvesbiedri, bet arī strādā kopā, piedaloties dažādos projektos, kā, piemēram, "X faktors".

Sējānu pāris apprecējās 2012. gada 27. jūlijā, un Maija pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā.

Pavisam nesen Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdobe" Sējānu pāris iepazīstināja ar abu iekopto zemes gabalu netālu no Rīgas, kuru dēvē par "miera ostu".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu