Sērfojošs NBS dižkareivis jūrā izglābj divas slīkstošas pusaudzes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: dkar. I.Ūdre/Facebook

Svētdien, 24. jūlijā, ziņots, ka Liepājā policisti un sērfotājs jūrā izglābuši divas nepilngadīgas meitenes.

Policisti jūrā pie Ziemeļu mola palīdzēja tikt krastā jaunietēm, kuras tur bija devušās peldēties un saviem spēkiem lielajos viļņos krastā tikt vairs nespēja. Vēl pirms policijas ierašanās kāds sērfotājs bija iedevis viņām savu sērfa dēli, pie kura abas arī turējās līdz brīdim, kad ieradās policija.

Policijas darbinieki, izmantojot savā rīcībā esošo inventāru, palīdzēja 13 un 16 gadus vecajām pusaudzēm veiksmīgi nokļūt krastā, kur viņas tika nodotas mediķu aprūpē un vecāku rokās.

Policija atgādina, ka cilvēkiem jābūt piesardzīgiem, dodoties jūrā, un nevajadzētu pārvērtēt savus spēkus.

Savukārt ceturtdien, 28. jūlijā, Sauszemes spēku Mehanizētā kājnieku brigāde savā "Facebook" lapā publicēja ierakstu, paužot lepnumu par karavīru Marku Veinbergu, kas piedalījās meiteņu glābšanā.

"Steidzoties palīgā, zemapziņā jutos apdraudēts, jo viļņi triecās pret akmeņiem," par tā brīža emocijām stāsta Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes Artilērijas diviziona karavīrs - dižkareivis Veinbergs.

Marks ir kaislīgs sērfotājs, todien devās uz Liepājas pludmali, taču saprata, ka viļņi sērfošanai ir pārāk spēcīgi. Ejot mājup, ūdenī pie Ziemeļu mola akmeņiem pamanīja divas meitenes raudam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu