Britnijas Spīrsas publicētie kailfoto liek faniem raizēties par viņas veselības stāvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Popzvaigzne Britnija Spīrsa pēc tam, kad ar tiesas palīdzību atbrīvojās no tēva aizbildnības, bauda brīvību. Aizvien biežāk popzvaigzne savā "Instagram" publicē kailfoto un trakulīgus deju video. 

Spīrsa savā profilā pēdējās nedēļās vairākkārt publicējusi atkailinātas fotogrāfijas, ar rokām nosedzot krūtis un atrādot sava auguma aprises.

Fanu sajūtas par redzēto izpaužas divējādi - vieni apbrīno popzvaigznes drosmi publicēt šāda veida fotogrāfijas, taču citi ir satraukušies par Spīrsas veselības stāvokli. Izskan tādi komentāri kā, piemēram: "Kas, pie velna, notiek?", "Skumjākais ir tas, ka pat viņas vīrs nevar viņai palīdzēt", "Man viņu ir žēl", "Kāpēc? Vienkārši kāpēc?", "Šķiet, ka kaut kas joprojām nav kārtībā".

Citi vērīgie pamanījuši, ka fotogrāfijās nav redzams laulības gredzens. Par attiecību problēmām ar jauno vīru dziedātāja gan nav bildusi ne vārda. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šī gada 9. jūnijā Spīrsas mājas pagalmā Tauzandoksā, Kalifornijā, viņa mija laulību gredzenus ar Semu Asgariju.

Viesu vidū nebija ne Spīrsas vecāku, ne māsas, ne brāļa, ne arī viņas dēlu no laulības ar otro vīru - dejotāju Kevinu Federlainu.

Spīrsa un Asgarijs saderinājās 2021. gada septembrī pēc aptuveni piecu gadu attiecībām. Šī gada aprīlī pāris paziņoja, ka gatavojas kļūt par vecākiem, taču Spīrsa piedzīvoja spontāno abortu.

Pagājušā gada novembrī Losandželosas tiesnese Brenda Penija izbeidza aizbildniecību, kurā popmūzikas zvaigzne Britnija Spīrsa bija atradusies 13 gadus, atdodot viņai kontroli pār savu privāto dzīvi, karjeru un 60 miljonus ASV dolāru vērtu mantu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu