"Jā, man ir "heiteri"". Reperis ansis sapratis, kā cīnīties ar hiphopa nīdējiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Reperis, bītmeikeris un producents Ansis Kolmanis, kurš pazīstams ar skatuves vārdu ansis, intervijā ar TVNET atklāj, ka arī viņam ir nīdēji, kuri noliedz viņa mūziku un netaupa apvainojumus.

Ņemot vērā straujo popularitāti pēdējos gados, atzinību no klausītājiem un jau iepriekš minētajiem mūzikas kritiķiem, šķiet, ka anša vārds ir zināms visiem, un ar plus zīmi. Taču tā vis nav. "Jā, man ir "heiteri". Es nesen biju "Panorāmā", un tur var atrast... [Heiteri] parasti ir cilvēki, kam es esmu ļoti, ļoti svešs. Tur milzīgs naids nāk ārā bieži vien...

Vajag komunicēt, runāt cilvēkiem savā starpā!" uzsver mākslinieks, norādot, ka reizēm otrās iespējas došana var novest pie kaut kā skaista.

Otro iespēju mākslinieks aicina dot arī tiem, kuri spītīgi noliedz hiphopa mūzikas augošo popularitāti. Sociālajos tīklos pat cirkulē mirkļbirka jeb hashtag #reperuvasara.

"Ja jums kaut kas nepatīk, tas nenozīmē, ka tas ir pēdējais mēsls.

Dažkārt tiešām pasaulē uzrodas jaunas, svešas lietas, kurām ir nedaudz jāuzticas un jāļauj sev iepazīties ar tām. Lēnā garā ir skaidrs, ka neviens nav briesmonis, varbūt tur pat kaut kas iepatīkas, un varbūt viens albums būs tāds, kuru gribēsies noklausīties divreiz. Tas ir par vēl vienas iespējas došanu. Pārsvarā cilvēki, kam Latvijā tas ir svešs, ir nesaprotami agresīvi noskaņoti," prāto ansis.

Aizvadītās nedēļas sākumā mākslinieks uzstājās Dzintaru koncertzālē, kur norisinājās "Zelta mikrofona" laureātu koncerts. ansis vairākkārt nominēts "Zelta mikrofonam" un savās mājās glabā trīs "Zelta mikrofona" statuetes. 

Vairāk skaties video!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu