Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

FOTO ⟩ Pasākums "Plikie lec par brīvu" pulcē pārsimt skatītāju un 30 dalībniekus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pēc vairāku gadu pārtraukuma šogad, 22. jūlijā pievakarē, Siguldā norisinājās pasākums "Plikie lec par brīvu", kur ikvienam interesantam bija iespēja iepriekš piesakoties un uzvarot atlasē izlēkt ar gumiju no Siguldas vagoniņa par brīvu ar noteikumu, ja to dara pliks.

Šogad lielākā interesentu konkurence tika novērota dāmu starpā, dalībai atlasē piesakoties 23 dāmām, no kurām iespēju lēkt pa pliko ieguva desmit dāmas. Konkursam tika saņemts arī 21 kungu un 22 pāru pieteikumi, uzvarētājiem papildinot bez drēbēm lēkt drosminieku rindas.

Kopā pasākums pulcēja 30 dalībniekus. Neplānoti pliko lēcieniem ar gumiju piektdienas vakarā pievienojās arī viena vecmeita, kam jau iepriekš bija rezervēta vieta pakalpojumam, tiesa, sākotnēji plānots lekt ar drēbēm.

Turpat uz vietas dalībnieku pulkam pievienojās arī viens vecpuisis, kas ieguva iespēju lēkt pa pliko, uzvarot pasākuma organizatoru konkursā uz vietas. Kā solīts, konkurss par vietu vagoniņā bez drēbēm notika arī pasākuma dienā, uz Gaujas tilta no brīvprātīgo rindām tika izvēlēts vēl viens lēcējs, kas pierādīja, ka pēc komandas "aiziet" spēj visātrāk izģērbties kails.

Foto: Publicitātes foto

Individuāli lēcieni pa pliko Latvijā ir notikuši jau kopš gumijlēkšanas pirmsākumiem - 1992. gada. Tomēr pirmais publiskais pasākums "Plikie lec par brīvu" notika 2013. gadā. Arī šoreiz pasākums guva atsaucību interesentu vidū, pulcējot uz vietas pārsimt skatītāju.

Lēcienus ar gumiju pa pliko ir iespējams baudīt jebkurā gumijlēkšanas pakalpojuma darba dienā, to iepriekš saskaņojot ar pakalpojuma sniedzēju. Jebkurā citā dienā ārpus īpašā pasākuma lēciena cena par pakalpojuma saņemšanu bez drēbēm ir tāda pati kā ar drēbēm.

Foto: Publicitātes foto

"Bungee Sigulda" ir unikāla vieta Eiropā, kur lēcieni ar gumiju notiek no gaisa trošu ceļa vagoniņa. Lēciena augstums virs Gaujas ir 43 metri. Bungee Sigulda tehnoloģijas un inventārs ir izstrādāts stingri ievērojot alpīnisma un bīstamo iekārtu standartus ar 7-20 reižu drošības rezervi. Kopš 1992. gada lēkšanu no vagoniņa izbaudījuši jau vairāk nekā 100 000 cilvēki.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu