Bijušais F-1 sacensību direktors Masi pēc 2021.gada fināla saņēmis nāves draudus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Bijušais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sacensību direktors Maikls Masi pēc 2021.gada sezonas finālsacensībām saņēma ne tikai plašu kritiku, bet arī nāves draudus.

Pēc Masi lēmumiem finālsacensību pēdējā aplī uzvaru pasaules meistarsacīkstēs izcīnīja nīderlandietis Makss Verstapens ("Red Bull"), ar neatļautiem paņēmieniem apdzenot konkurentu Lūisu Hamiltonu ("Mercedes").

"Tobrīd bija tumšs laiks, un dažbrīd jutos kā ienīstākais cilvēks pasaulē," Masi atklāja ASV medijam "News Corp". "Es saņēmu arī nāves draudus. Cilvēki teica, ka tiks klāt gan man, gan manai ģimenei."

Viņš norādīja, ka daudzus negatīvos komentārus saņēmis tieši internetā, minot, ka daudzi no tiem bijuši ne tikai vietnē "Facebook", bet pat "Linkedin".

Kopš notikuma sacensībās ir atjaunoti drošības automobiļu noteikumi, kā arī samazināta radio saziņa starp komandām un sacensību direktoriem, kas tieši šajā gadījumā izraisīja nesaskaņas.

Masi tika atbrīvots no amata februārī, un Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Mohammeds ben Sulajems solīja bijušajam direktoram piedāvāt jaunu amatu organizācijā, taču Masi atgriezās Austrālijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu