Pārmaiņu laiks. Lielais augusta horoskops visām Zodiaka zīmēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Robert Lessmann/ Shutterstock

Augustā kosmosā dažādas astroloģijā svarīgas norises. Ja mainās planētu novietojums, mainās arī lietu kārtība uz mūsu mīļās zemītes. Daudzus gaida lielākas vai mazākas pārmaiņas dažādās dzīves jomās. Dienas krāsainas kā mozaīka, un jāsteidz baudīt vasaru, iekams tā sāk māt ardievas.

Augusta lielākā daļa aizrit Lauvas zodiaka zīmē. Tajā atrodas Saule, kas astroloģijā atbild par cilvēka „ego”. Lauva ir dzīves baudītājs ar plašu sirdi. Šomēnes vēl jāsteidz smelties saulainas emocijas, rīkojot dārza svētkus, baseina ballītes vai dodoties atvaļinājuma ceļojumā. Cita starpā mīlestības planēta Venera 11. datumā arī nonāk Lauvā, kas atver sirdi bangojošām emocijām.

Par komunikāciju un domāšanu atbildīgais Merkurs savu novietojumu šomēnes maina divas reizes – 4. augustā tas nonāk kritiski noskaņotajā Jaunas zīmē, kas mudina vairāk analizēt un pievērst uzmanību detaļām. Savukārt 26. augustā Merkurs ieiet Svaros, kam tīk godīga spēle un harmoniskas attiecības.

Dinamiskais Marss no 20. augusta atradīsies Dvīņu zīmē, un šī kombinācija vēsta, ka ļoti svarīga paškontrole – jāsargās "iziet no rāmjiem", nevajag iesaistīties strīdos, jāpiedomā pie komunikācijas formas.

Svarīgs notikums ir Urāna nonākšana Vērša zīmē 24. augustā, kur tas atradīsies ilgstoši. Tā dēvētās "tālās" transsaturna planētas (Urāns, Neptūns, Plūtons) atstāj ietekmi uz globāliem notikumiem un Urāna ietekmē var nākties pārskatīt kādreiz jau ieviestās lietišķās reformas un likumu normas. Šis laiks nav labvēlīgs arī finanšu lietām.

Urāns ir planēta, kas neatbalsta likumus, ierobežojumus un noteikumus. Tas ignorē robežas. Jo stingrāki noteikumi (Saturna princips), jo niknāk Urāns cīnās par to atcelšanu. Iespējamas dažādas pārmaiņas.

Sadzīviskā jomā svarīgs ir pilnmēness laiks un augustā pilnā fāze ir 12. datuma agrā rīta stundā. Šajā dienā ir gan Ūdensvīra, gan Zivju zīmes ietekme. No rīta vēlme pēc neatkarības un dumpinieciskums, vakarā – mīļums, labestība, sentiments.

*

AUNS

Dzīve kā nebeidzama ballīte... Saule, jūra, brīvais vējš matos... Tādas dienas ir vienkārši lieliskas, un, ja vēl līdzās mīļotais cilvēks! Ar pilnu krūti baudīsi brīvos brīžus. Būs jautri un interesanti, taču darbi nekur neizgaist, tie tāpat jādara. Tava enerģija ir neizsīkstoša, tāpēc paspēsi visu. Turklāt var rasties interesanti darba vai sadarbības piedāvājumi un iespējas piedalīties kādā projektā, par ko jau ilgi esi sapņojis. Tikai neaizmirsti izrunāt finanšu jautājumus.

VĒRSIS

Vajag visu pēc plāna, tā lēni un pamatīgi. Septiņas reizes nomērīt un tikai tad nogriezt... Dažus tavs lēnīgums un apdomība var sākt kaitināt, bet tā viņu problēma. Rezultāts būs tikai labi izplānotiem darbiem, un vēlāk visi tev paldies pateiks. Ja slēdzami līgumi vai kārtojami juridiski jautājumi, labāk konsultēties un aicināt talkā kādu profesionāli. Likumu džungļos ir liela iespēja apmaldīties. Brīvajā laikā pievērs uzmanību attiecību tēmai un ģimenes lietām. Jāgādā par mieru un harmoniju.

DVĪŅI

Kur tas laiks paliek? Kāpēc vasara tik ātri steidz projām? Izbaudi dienas – brīvajos brīžos dodies izbraucienos, apceļo Latvijas skaistās vietas, pilis, muižas, izstaigā dabas takas vai klausies viļņu čalas jūrmalā. Aktīva atpūta dos spēku lieliem darbiem. Vajadzētu ķerties pie kāda jauna projekta, rakstīt biznesa plānu, meklēt atbalstītājus. Esošajā darbavietā diezgan liela rutīna, un var arī nākties risināt citu radītas problēmas. Ļoti jāsargās no pārlieku bangojošām emocijām.

VĒZIS

Ievārījuma burciņas stājas rindā plauktos, zāļu tēju žūstošās buntītes tīkami smaržo, un Vēzis no sirds jūtas ar sevi apmierināts. Un – sēnes! Jā, agrā brīvdienas rītā groziņš rokā un uz mežu prom! Šomēnes dažādas saimnieciskās aktivitātes un arī pasākumi ar ģimeni. Kā allaž – gribēsi rūpēties un pamācīt. Īpaši jāgādā par saticību ar mīļoto un attiecībām jāpiešķiļ jauna dzirkstelīte. Profesionālajā jomā būtisks izrāviens: varbūt saņemsi interesantu piedāvājumu, varbūt pašam radīsies kāda lieliska ideja.

LAUVA

Ja vēl neesi izmantojis atvaļinājumu, tad īstais laiks to darīt. Vilinās tālas zemes, siltas jūras un piedzīvojumi. Kas gan nekaitētu dzert kokosriekstu pienu palmu ēnā vai klausīties flamenko ģitāras skaņas, doties pa klinšainām takām vai burāt pāri zilzaļiem viļņiem... Ja nekur nebrauksi, tad darbā vai biznesā aktuāla finanšu tēma. Jāpārskata ienākumi un varbūt jārunā par algas pielikumu. Mājās savukārt svarīga savstarpējā izpratne un sadzīvošana. Var izcelties nevajadzīgi strīdi, ko jācenšas ar laipnību noregulēt.

JAUNAVA

Nemierīgs mēnesis. Būsi daudz ko jau laikus saplānojis, bet dzīve ieviesīs savas korekcijas un kaut ko nāksies mainīt. Tas radīs piktumu un nīgrumu, bet ar negatīvām emocijām jau neko nevar atrisināt. Vajadzēs noskaitīt līdz desmit un ieslēgt to, ko daudzi dēvē par "pozitīvo domāšanu". Viegli pateikt, bet kā to izdarīt? Brīvajā laikā dodies garās pastaigās, brauc ar riteni, apmeklē sporta klubu, jogas nodarbības vai meditācijas, lai prātam atpūta no ikdienas domām. Darbā vai biznesā vajadzētu pārskatīt projektu un pienākumu sarakstu.

SVARI

Tā gribētos, lai apkārt valda miers, līdzsvars un harmonija. Taču ir tāds teiciens, ka zem guloša akmens ūdens netek, un tādējādi kādā brīdī var rasties dilemma: rāmu garu laiskoties un vērties debesu zilgmē, vai piekrist jauniem priekšlikumiem un projektiem, kur rezultāts nav droši zināms. Ir vērts izvēlēties otro variantu, jo būs interesanti. Varēsi pārbaudīt spēkus jaunā jomā un tas cels pašapziņu. Taču pastiprināta uzmanība pievēršama naudas lietām: izrunā iespējas un riskus, lai nesanāk tā, ka esi cerējis uz „zelta dukātiem”, bet beigās tikai sīknaudiņa.

SKORPIONS

Esi modrs un turi acis un ausis vaļā, jo dažkārt informācija ir zelta vērtē. Zini jau to seno teicienu: „Kas pirmais brauc, tas pirmais maļ.” Šomēnes ir jāprot saskatīt izdevīgumu, jāmāk atsijāt graudi no pelavām, un laikus reaģēt. Enerģijas tev netrūks, un viss ies no rokas. Atroti piedurknes un uzdrīksties. Turklāt ar savu entuziasmu aizrausi līdzcilvēkus, viņi tevi atbalstīs un būs gatavi sekot. Taču dzīve jau nesastāv no darba vien. Sirdslietās dzīve dāvās jaukus un romantiskus brīžus. Brīvajiem cilvēkiem var būt iepazīšanās īpašos apstākļos.

STRĒLNIEKS

Šajā mēnesī pievērsies profesionālo pozīciju nostiprināšanai. Tas attiecas gan uz algotu darbu, gan uz privāto biznesu. Vēlams orientēties uz ilgtermiņa projektiem, kas varbūt uzreiz nedos rezultātu, bet nesīs augļus nākotnē. Un nesaki, ka nav pacietības gaidīt... Dzīve vēlas, lai tu audzini raksturu. Tāpat arī sekmīgs laiks lietišķo jautājumu kārtošanai gan iestādēs, gan bankās, gan ar komunālajiem dienestiem. Privātajā dzīvē svarīga savstarpējā sapratne un spēja ne tikai skatīties vienam uz otru, bet kopā – nākotnē.

MEŽĀZIS

Ļoti derētu papildināt zināšanas, kā arī profesionālās iemaņas neatkarīgi no tā, kāda ir iepriekšējā izglītība. Jaunais mācību gads jau ir diezgan tuvu, un jāieskatās kursu un izglītības iestāžu piedāvājumā. Kādu ceļš pēc zinībām var aizvest arī ārpus Latvijas. Tad gan gatavojies laikus un formalitātes neatstāj uz pēdējo brīdi. Daudziem var aktualizēties finanšu tēma. Ar savu darbu un prātu nopelnīsi un kopumā būsi apmierināts. Sirdslietās gan iestājies tāds domīgs periods, kas pats par sevi nav ne labi, ne slikti. Reizumis situācijas jāizvērtē distancēti.

ŪDENSVĪRS

Šajā mēnesī iziešana sabiedrībā, ideju prezentācija un līdzdalība korporatīvos pasākumos ļaus iepazīties ar interesantiem cilvēkiem, kas vēlāk var kļūt par kompanjoniem. Esi gan uzmanīgs, kad runāšana nonāk līdz darīšanai – rūpīgi izvērtē un izrēķini, ko dos šī sadarbība. Jāraugās, lai nosacījumi ir godīgi un godīgi tiek sadalīts arī materiālais labums. Privātajā dzīvē gādā par mīļumu un runā par to, kas sakrājies uz sirds vai nav pieņemami. Ja šobrīd esi viens, tad apdomā, ko vēlies no attiecībām. Pēc nejaušas iepazīšanās nesteidzini notikumus.

ZIVIS

Vajadzētu pārskatīt pienākumu sarakstu, izvērtēt to atbilstību atalgojumam un, iespējams, runāt par algas pielikumu. Vai arī – mainīt esošo darbavietu pret labāku, kur ir vairāk bonusu un lielāks izdevīgums. Ja esi gatavs jauniem izaicinājumiem un virzībai pa karjeras kāpnēm, tad nav ko gaidīt - nebaidies startēt amatu konkursos un mērķēt augstāk, labāk, tālāk. Sekmīgs laiks arī privātā biznesa attīstībai vai izveidei. Kad daudz strādāts, tad noteikti jāatpūšas tā, kā pašam tīk. Mājas darbi var pagaidīt, bet sevi jāmīl un jālutina.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu