Trampa bijusī sieva apglabāta netālu no viņa golfa kluba. Kapa vieta var būtiski mainīt kluba nākotni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Ivanas Trampas kapa vieta netālu no Donalda Trampa golfa kluba laukuma pirmās bedrītes var ietekmēt bijušajam ASV prezidentam piederošo uzņēmumu, vēsta medijs "Insider".

Nodokļu dokumenti no "Trump Family Trust", ko publicēja "ProPublica", liecina, ka Trampa uzņēmums mēģināja īpašumu noteikt par bezpeļņas kapsētu uzņēmumu, lai gan pats laukums atrodas 20 jūdžu (32 kilometru) attālumā.

Bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa bijusī sieva Ivana Trampa ir pirmā zināmā persona, kas apglabāta Trampam piederošajā golfa klubā.

Saskaņā ar Ņūdžersijas štata nodokļu kodeksu jebkura zeme, kas ir paredzēta kapsētu vajadzībām, ir atbrīvota no visiem nodokļiem, likmēm un nodevām. Kapsētu uzņēmumi ir arī īpaši atbrīvoti no jebkādu nekustamā īpašuma nodokļu, likmju un nodevu vai personīgā īpašuma nodokļu samaksas.

Tramps jau vismaz desmit gadus ir plānojis, lai šajā vietā izveidotu kapsētu. 2012. gadā tika vēstīts, ka viņa nodoms bija uzcelt mauzoleju, lai kādu dienu viņu tur apglabātu. Vēlāk viņš grozīja savu priekšlikumu, lai ierosinātu izveidot vairāk nekā 1000 kapu vietas.

Vēlāk viņš atkal mainīja savu ideju, plānojot tajā pašā vietā izveidot "10 zemesgabalu privāto ģimenes kapsētu".

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa pirmā sieva Ivana Trampa nomira pēc "smagu triecienu radītiem miesas bojājumiem" rumpja rajonā, paziņoja Ņujorkas Pilsētas tiesu medicīnas ekspertīzes birojs.

73 gadus vecās Trampas nāve pasludināta par nejaušu, paziņoja iestāde.

ASV plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka Ivana nomira, nokrītot no kāpnēm savā Ņujorkas dzīvoklī.

Ņujorkas policijas departaments neuzskata, ka pret Trampu būtu veikts "noziedzīgs nodarījums".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu