Fobijas dēļ nekad nav dzēris limonādi, kafiju un tēju. "TikTok" gūst popularitāti vīrietis, kurš pirmo reizi pagaršo dažādus dzērienus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Prarinya/ Shutterstock

Miljoniem skatījumu "TikTok" ir guvis kāds vīrietis vārdā Deivijs, kurš kameras priekšā pirmo reizi savā mūžā pagaršo dažādus dzērienus. Vīrieša draugs viņu pārliecināja mainīt neparasto ieradumu - visu laiku dzert tikai pienu un ūdeni - un to vietā pagaršot arī citus dzērienus, vēsta medijs "Insider".

Pirmo video vīrietis publicēja 16. jūnijā, kurā redzams, ka viņš nepatikā raustās un šķoba seju, pagaršojot dažādus krāsainos dzērienus, kuru vidū bija arī "Fanta".

@doodledoodledavey I’ve been chromohydrophobic for as long as I can remember. #drpepper #fanta #funny #fyp ♬ original sound - Davey Jarrell

Vīrietim neviens no dzērieniem negaršoja, taču viņš turpināja filmēt šāda veida video. Kādā citā video viņš pagaršo dažādus ūdens veidus un cenšas uzminēt, kurš uzņēmums pārdod konkrēto ūdeni. Vienā no glāzēm bija ieliets arī šņabis - to vīrietis uzreiz izspļāva ārā, jo viņš nekad savā mūžā nebija lietojis alkoholu.

@doodledoodledavey Reply to @ttr.125 What should I endure next? #vodka #water #funny #fyp ♬ original sound - Davey Jarrell

Deivijam piemīt fobija no krāsainiem un aromatizētiem dzērieniem. Viņš stāsta:  lai gan formāli tā vēl netiek uzskatīta par fobiju, taču pēc video publicēšanas viņš ir saņēmis daudz ziņu, kur cilvēki atklāj, ka jūtas līdzīgi. 

Mācoties vidusskolā, vīrietis savām bailēm izdomāja terminu "hromohidrofobija". Jau skolas gados viņš bija ļoti izvēlīgs gan attiecībā uz ēdieniem, gan dzērieniem. No šķidrumiem viņš uzturā lietoja tikai ūdeni, 2% pienu un ābolu sulu kartona iepakojumā. Tomēr pēdējo viņš vairs nedzer pēc tam, kad pirmo reizi ieraudzīja sulas īsto krāsu.

"Es pirmo reizi ieraudzīju īsto krāsu, un man gribējās vemt. Kopš tā laika tas manī izraisījis nepatiku pret visiem dzērieniem, izņemot ūdeni," viņš skaidro.

Vīrietis stāsta, ka viņš vienmēr ir jutis mentālo "bloku" attiecībā pret dažādiem dzērieniem. Bērnībā ģimene viņam neaizliedza dzert dažādas limonādes, tādēļ šobrīd viņš ir vienīgais no ģimenes locekļiem, kas šajā ziņā atšķiras.

Par saviem video Deivijs saņem dažādus komentārus - gan pozitīvus, gan negatīvus. Lai gan ir cilvēki, kuri uzteic viņa drosmi, cenšoties pārvarēt fobiju, citi komentētāji uzskata, ka viņš tēlo un ka patiesībā nekādas fobijas viņam nav.

"Tas ir pārāk dīvaini un specifiski, lai es kaut ko tādu pats izdomātu. Ja tu kaut ko centies izdomāt, vai tu nemēģinātu izdomāt stāstu, kas būtu ne tik dīvains? Tas ir tik jocīgi, ka tai ir jābūt patiesībai," saka vīrietis. "Viens komentārs mani sasmīdināja: "Dāmas un kungi, šādi izskatās nevainība.""

Drīzumā vīrietis plāno publicēt video, kurā pagaršo dažādus karstos dzērienus. Tēju viņš raksturo kā "nesliktu". Tomēr pagaidām tiktokeris ikdienā turpinās lietot tikai ūdeni un pienu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu