Dženiferas Lopesas pirmais vīrs uzskata, ka arī laulība ar Afleku būs lemta neveiksmei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Popzvaigznes Dženiferas Lopesas pirmais vīrs Odžani Noa pēc tam, kad uzzinājis, ka viņa ceturto reizi apprecējusies, pauž, ka arī šī laulība lemta neveiksmei, ziņo medijs "The Daily Mail".

"Viņa mīl, kad ir iemīlējusies, bet, kad kaislība laulībā ir mazinājusies, viņai zūd interese," viedokli pauž Lopesas pirmais vīrs. Viņš pastāstīja, ka jaunumi - laulības ar Benu Afleku atveduši atpakaļ senās atmiņās.

"Bens ir ceturtais vīrs. Es biju pirmais vīrs, un viņa man teica, ka esmu viņas mūža mīlestība. Kad mēs kāzu naktī gulējām gultā, viņa teica, ka mēs būsim kopā uz visiem laikiem," viņš stāstīja izdevumam.

Viņš arī piebilda, ka Lopesa līdz šim bijusi saderinājusies sešas reizes.

Odžani Noa iepazīšanās laikā ar Lopesu bija kubiešu oficiants. Viņš tobrīd jau ļoti populāro dziedātāju bildināja nedēļu pēc iepazīšanās. Dženifera piekrita, taču abu laulība ilga vien 13 mēnešus. Sākotnēji viņi nolēma palikt draudzīgās attiecībās, taču tas neizdevās - viņš ilgu laiku draudēja izplatīt mājās uzņemto porno video.

"Es domāju, ka šīs nebūs viņas pēdējās kāzas. Es neredzu, ka viņa kādreiz atradīs vienu vienīgo cilvēku, ar kuru nodzīvos līdz mūža galam. Viņa cenšas pastāvīgi virzīties uz priekšu profesionālajā dzīvē, un viņa turpina meklēt sevi arī privātajā dzīvē. Ja Benam ir labas attiecības ar viņas mammu Lupi (Gvadalupe Rodrigesa), iespējams, viņam ir iespēja," Ojani smaidot sacīja laikrakstam "The Daily Mail".

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šī gada 16. jūlijā Lopesa un Afleks devās uz Lasvegasu un bez liekas kņadas salaulājās mazā, baltā kāzu kapelā. Lopesa un Afleks šā gada aprīlī otro reizi paziņoja par saderināšanos - abus vienoja romantiskas attiecības 2000. gadu sākumā un 2002. gadā abi gatavojās kāzām. Divus gadus vēlāk viņi tomēr nolēma iet katrs savu ceļu.

2005. gadā Afleks apprecējās ar aktrisi Dženiferu Gārneri, taču abu laulība izjuka 2018. gadā. Savukārt Lopesai aiz muguras ir jau trīs laulības: no 1997. līdz 1998. gadam viņa bija precējusies ar aktieri Odžani Noa, no 2001. līdz 2003. gadam ar aktieri Krisu Džadu, bet no 2004. līdz 2014. gadam ar dziedātāju Marku Antoniju. Pēdējās laulības laikā slavenība kļuva par māmiņu dvīņiem Maksimiliānam un Emmei.

2019. gadā Lopesa paziņoja par saderināšanos ar kādreizējo beisbola spēlētāju Aleksu Rodrigesu, taču abi tā arī neapprecējās. Neilgi pēc attiecību izjukšanas Lopesa satuvinājās ar Afleku.

Abi savas attiecības publiski apstiprināja pērn jūlijā, dziedātājas 52. dzimšanas dienā, daloties ar romantisku kopbildi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu