FOTO, VIDEO "Par vienlīdzību un taisnīgumu." Džastins Bībers neilgi pēc smagās slimības atgriežas uz lielās skatuves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers, kuram nācās atcelt pasaules turneju vīrusa infekcijas dēļ, kas paralizējusi pusi viņa sejas, nu atkal atgriezies uz lielās skatuves ar "Justice World Tour".

Pirmā uzstāšanās notika svētdien, 31. jūlijā, vasaras festivālā "Lukas", Itālijā. Tūre turpināsies Dienvidamerikā, Dienvidāfrikā, Tuvajos Austrumos, Āzijā, Austrālijā un Jaunzēlandē.

Pirms koncerta viņš dalījās ar saviem faniem emocionālā uzrunā: "Šī ir mana pirmā diena, atgriežoties uz skatuves. Cik labi ir šeit būt. Kā daži no jums jau zina, tūre ir par vienlīdzību un par taisnīgumu visiem. Neatkarīgi no tā, kā jūs izskatāties, neatkarīgi no jūsu formas, izmēra, etniskās piederības, mēs visi esam vienādi. Mēs visi esam viens vesels. Mēs zinām, ka rasisms ir ļaunums, un mēs zinām, ka šķelšanās ir ļaunums, un tas ir nepareizi. Taču mēs esam šeit, lai būtu atšķirīgi. Un es gribu pateikt paldies ikvienam no jums, ka esat daļa no šī visa."

Fani "Instagram" priekā jūsmoja par ziņu, ka Bībers ir atgriezies uz skatuves. Mūzikas cienītāji un fani sveic ar atgriešanos uz skatuves, vēl veselību, 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 28 gadus vecais dziedātājs par savu slimību paziņoja "Instagram" šī gada 10 jūnijā. "Kā redzat, šī acs nemirkšķinās. Es nevaru smaidīt ar šo sejas pusi... Šajā sejas pusē man ir pilnīga paralīze," viņš teica.

Šādus simptomus izraisījis iekaisis sejas nervs, kas atrodas netālu no ausīm, norādīja medicīnas eksperti. Pagaidām mākslinieks nestāsta, kā tiek galā ar slimību un tās sekām, taču publicētajos videoklipos redzams, ka viņš ir enerģijas pilns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu