Maestro Raimonds Pauls atklāj, ka pats nemaz nepiedalīsies gaidāmajā lielkoncertā "#Pauls" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Šī gada ziemā daudzus izbrīnīja paziņojums, ka 10. septembrī Daugavas stadionu Rīgā pieskandinās nebijuša mēroga Maestro Raimonda Paula mūzikas lielkoncerts. Maestro par šo pasākumu iepriekš izteicās mīklaini, bet nu atklāj, ka pats tajā nemaz nepiedalīsies.

Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Pauls stāsta, ka pats tajā nepiedalīsies, vien uz skatuves skanēšot viņa dziesmas. Viņam esot koncerti ar Latvijas Radio bigbendu, bet pārsvarā viņš ir Baltezerā un atpūšas.

"Atbrauc viens otrs viesis. Piemēram, Alla Pugačova bija ar Maksimu Galkinu. Dzērām kafiju, atcerējāmies jaunību, mūsu slavas gadus," atklāj Pauls.

Laimu Vaikuli arī esmu saticis, taču viņai savas problēmas, savas lietas, kā jau mums visiem." 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 10. septembrī Daugavas stadionā, Rīgā gaidāms nebijis Maestro Raimonda Paula mūzikas lielkoncerts "#Pauls". Leģendārā komponista mūzika uz lielās skatuves vienos teju 100 māksliniekus, kuri izpildīs īpaši šim koncertam radītas, tautā mīlēto Maestro skaņdarbu aranžijas.

Komponista mūzika uz lielās skatuves vienos teju 100 māksliniekus, kuri izpildīs īpaši šim koncertam radītas skaņdarbu aranžijas. Dāvida atzīmēja, ka lielkoncertā uz skatuves kāps pašmāju mūziķi, ieskaitot klasiskās mūzikas profesionāļus, kuru sniegumu papildinās dīdžeju radīti ritmi. Līdztekus Paula skaņdarbu jaunajām aranžijām mūziķi izpildīs arī šī brīža aktuālākās dziesmas.

Koncertā uzstāsies Liepājas Simfoniskais orķestris, grupa "Musiqq", dziedātāja Laima Vaikule, hiphopa mākslinieks "ansis" un "Ozols", apvienība "Tautumeitas", grupa "Dagamba", dziedātāja "Aminata", Arstarulsmirus, grupa "Carnival Youth", Artūrs Skrastiņš, "Mazais princis", dziedātāja Aija Andrejeva, grupa "Singapūras satīns", Dināra Rudāne, Jānis Aišpurs, Žoržs Siksna, "Gg Choir", "DJ Monsta", Intars Busulis un "Abonementa orķestris". Lielkoncerta mūzikas producents un radošais direktors būs Arstarulsmirus.

Pasākuma rīkotāju pārstāve Liena Dāvida norādīja, ka simfoniskā orķestra vērienu Daugavas stadions piedzīvos pirmoreiz, tāpēc īpaši šim notikumam tiks radīta jauna skatuve, kas apmeklētājiem ļaus baudīt koncertu vienlīdz labi no jebkuras izvēlētās vietas. Par lielkoncerta vizualizāciju režiju rūpēsies populārais pašmāju režisors "Papa Chi".

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 2. augusta numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu