Liene Šomase atklāj, ka uzmācīgas fanes dēļ vērsusies kriminālpolicijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātāja, bērnu un jauniešu radošās studijas vadītāja Liene Šomase raidījumā "Iečeko slavenību" atklāj, ka uzmanību saņem ne tikai no vīriešu, bet arī no sieviešu puses. Jau vairākus gadus Šomasi neliekot mierā kāda uzmācīga fane.

"Viņa nāk pie manis uz studiju, sien balonus pie manas mašīnas. Ja viņa skatās - lūdzu, pārstāj to darīt!" lūdz Šomase.

Viņa turpina: "Es esmu kriminālpoliciju iesaistījusi, bet viņa jau neko tādu nedara... Dāvanas dāvina!"

Šomase uzsver, ka viņai tomēr patīk vīrieši un arī savā ikdienā viņa pārsvarā uzturas stiprā dzimuma kompānijā. "Pie manis nāk uzņēmēji elpot uz studiju, runāties, izkratīt savu sirdi... Man īstenībā ir tikai vīrieši apkārt. Man tikai trīs draudzenes ir sievietes," raidījumā atklāj dziedātāja.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka arī pati Šomase šogad nonāca policijas redzeslokā - viņai nācās skaidroties policijā par savu darbu.

"Man bija tāda situācija, ka uz studijas "Facebook" lapu man atsūtīja vēstuli ar aicinājumu no inspektores ierasties uz sarunu, jo par mani iesniegta anonīma sūdzība par to, ar kādām metodēm es strādāju ar bērniem.

Kāda sieviete bija nopirkusi priekšapmaksas karti un ierakstījusi kaut kādu interesantu tekstu ar aicinājumu pārbaudīt manu darbību, jo tas, ko es darot, neesot normāli. Viņa uzskatot, ka man ir psiholoģiskas problēmas."

Ejot pie inspektores, Šomase esot kārtīgi uzcirtusies: "Iepūtu labākās smaržas un uzkrāsoju sarkanas lūpas. Inspektore teica, ka es varēju arī nenākt, taču es gribēju dzirdēt tās sievietes balsi. Beigu beigās man to nedeva noklausīties."

Pirms septiņiem gadiem Šomase lēma paiet malā no aktīvās koncertdzīves, neskatoties uz to, ka, kā pati saka, viņai bijis viss. "Iemesls ir tāds, ka man bija veģetatīvā distonija, es pazudu, es sadegu. Man nekad nav mērķis bijis būt populārai, lai gan desmit gadu vecumā pie spoguļa iztēlojos, ka esmu slavena dziedātāja, un pēc desmit gadiem es stāvēju uz skatuves ar Raimondu Paulu un nesapratu, kā tas ir iespējams."

Kā zināms, Šomase jau vairākus gadus nav izdevusi jaunu mūziku, taču sociālajos tīklos regulāri publisko dažādus spirituālus ierakstus, ar mērķi iedvesmot savus sekotājus. Tiesa, dziedātājas sekotāji tos uztver ar divējādām sajūtām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu