"Spotify" paziņo, ka veiks būtiskas izmaiņas lietotnes maksas pakalpojuma lietotājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TY Lim/Shutterstock

"Spotify" pilnībā nošķir "Play" jeb atskaņošanas un "Shuffle" jeb izlases atskaņošanas pogas, taču tikai "Premium" abonentiem. Otrdien, 2. augustā, uzņēmums paziņoja, ka sāk ieviest atsevišķas pogas abām funkcijām, kas aizstās apvienoto dziesmu atskaņošanas un mainīšanas pogu, kas pašlaik atrodas atskaņošanas sarakstu un izpildītāju lapu augšpusē. Paredzams, ka izmaiņas tiks ieviestas "Android" un iOS ierīcēs tuvāko nedēļu laikā, vēsta medijs "The Verge".

"Šīs jaunās izmaiņas ļaus lietotājiem izvēlēties sev vēlamo atskaņošanas saraksta režīmu," savā blogā raksta "Spotify".

"Neatkarīgi no tā, vai lietotāju priecē neparedzamais "Shuffle" režīms, vai arī tas labprātāk klausās melodijas konkrētā secībā, vienkārši nospiežot "Play", "Spotify" ir padomājis par visiem."

"Spotify" iecienītā "Shuffle" poga dažkārt ir izraisījusi to mākslinieku neapmierinātību, kuri vēlas, lai viņu albumu dziesmas tiktu atskaņotas secīgi.

"Mēs radām albumus ar tik lielu rūpību un pārdomām par dziesmu secību. Tas nav bez iemesla," pagājušajā gadā tviterī rakstīja dziedātāja Adele. Tagad "Spotify Premium" klientiem visā lietotnē būs redzamas atsevišķas pogas.

"Brīdī, kad "Spotify" nospiežat atskaņot, jūs izlemjat, kā vēlaties klausīties savus iecienītākos albumu sarakstus vai jaunos albumus," rakstīja uzņēmums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu