Paula Freimane atklāj, ka ar tēti nav kontaktējusies līdz 16 gadu vecumam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fitnesa trenere un pavārgrāmatu autore Paula Freimane, viesojoties STV Pirmā! sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas" vairāk pastāstīja par savu ģimeni un to, ka līdz 16 gadu vecumam nav kontaktējusies ar savu tēti.

Mammas un tēta attiecības bijušas sarežģītas. Kad Paulas vecāki šķīrās, viņai tolaik bija desmit vienpadsmit gadu. Attiecības ar tēti jau tolaik neesot bijušas labas: "Kad tētis dzīvoja kopā ar mums, man ar viņu nebija labas attiecības. Mamma tika sāpināta, un tētis pie tā visa bija vainīgs. Tad, kad viņi izšķīrās, man bija vienalga."

Viņa atklāj, ka līdz desmit gadu vecumam dzīvojusi kopā ar pusbrāli. Pēc vecāku šķiršanās pusbrālis vēl kādu laiku esot dzīvojis kopā ar viņu un viņas mammu, lai arī viņš nav Paulas asinsradinieks.

Komentējot attiecības ar mammu, Paula stāsta: "Es mammu vienmēr vairāk esmu uztvērusi kā draudzeni. Mana mamma ir ļoti jauneklīga un enerģiska.

Pēc vecāku šķiršanās mēs ar mammu palikām divatā un bijām kā draudzenes, līdz 16 gadu vecumam mēs visu laiku bijām divatā. Es ar tēti nerunāju līdz 16 gadu vecumam. Es nejutu vajadzību."

Kad Paula paaugusies, sapratusi, ka pie vecāku šķiršanās nav vainīga, viņa pati sākusi meklēt kontaktu ar tēti. 

"Mans tētis ir foršs. Tagad mums ir ļoti labas attiecības, tas, kas notika ar viņiem, notika ar viņiem."

Sakārtojot attiecības ar tēti, daudz kas sakārtojies arī Paulas dzīvē. Viņa vairāk sapratusi sevi. Runājot par sportu, Paula domā, ka arī šī kaislība viņā mīt, pateicoties tētim, jo viņš savulaik bijis spēkavīrs. Tētis arī lepojies ar meitas aizraušanos, viņi kopā arī trenējušies. 

"Pieņemot lēmumu sākt kontaktu ar tēti, es noteikti esmu izvairījusies no psihoterapeita kabineta apmeklējuma," stāsta Paula.

Šī gada 8. jūnijā Freimane sociālajos tīklos paziņoja, ka ilgi lolotais sapnis un pusotru gadu garais darbs kopā ar "Skrīveru saldumu" komandu ir realizēts: "Ir iznākuši mani proteīna batoniņi."

Pēc mēneša sociālajos tīklos izplatījās attēli, kuros bija redzams, ka proteīna batoniņi pie pircējiem nonākuši appelējuši. 

Gan Freimane, gan "Skrīveru saldumu" vadītājs Oskars Brediks apstiprināja, ka nepatīkamā situācija ar sapelējušajiem batoniņiem radusies jūnija lielā karstuma dēļ. Tika pieņemts lēmums uz laiku apturēt batoniņu tirdzniecību. Pēc vairākkārtējām pārbaudēm tika noskaidrots "vaininieks" un batoniņi jau atkal ir pārdošanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu