Markus Riva atklāj, ar kādiem paņēmieniem uztur sevi labā fiziskā formā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Mūziķis Markus Riva ikdienā ļoti seko līdzi savam ārējām izskatam. Viņš sporto septiņas dienas nedēļā un vienmēr apdomā, ko liek uz pusdienu šķīvja. Markus sarunu šovā "Sarunas" stāsta, kas viņam liek justies labi un būt veselīgam.

Viņš ne vien sporto, bet arī rūpīgi pārdomā savu ikdienas ēdienkarti. "Savā ēdienkartē iekļauju pēc iespējas vairāk svaigu un dabīgu pārtiku. Izvairos no pusfabrikātiem un "junk food". 

Kādu reizi jau apēdu kādu vegānisko burgeru vai kartupeļus frī, bet katrā ziņā es domāju par to, kas ir uz šķīvja." Markus lieto arī vitamīnus un regulāri seko līdzi savai veselībai, veicot analīzes. 

Pirms vairākiem gadiem Markus pieņēma lēmumu kļūt par vegānu. Viņš stāsta par savu lēmumu: "Es to izdarīju tāpēc, ka vegānisms palīdz sakārtot veselību."

"Man ģimenē bija cilvēki, kas smagi slimoja. Es pieņemu, ka no tā varēja izvairīties, ja tas, ko cilvēks patērē savā ēdienkartē, būtu veselīgāks.

Man liekas, ka gaļa un piena produkti atstāj kaut kādu iespaidu uz mūsu organismu. Es neesmu ne zinātnieks, ne ārsts, bet es to praktizēju vairākus gadus un jūtos labi, veselīgi un ticu, ka man tas palīdz." 

Dziedātājs pauž, ka cilvēkiem ir jābūt fiziski aktīviem, jādzīvo veselīgi, jo "mūsu ķermenis ir tas aparāts, ar ko mēs būsim kopā visu mūžu, tādēļ es par to ļoti rūpējos."

Ne vienmēr ir jāiet uz sporta zāli un jācilā svari, pietiek arī ar ikdienas pastaigu, ūdens uzņemšanu, un dziedātājs iesaka vairāk savā ēdienkartē iekļaut dārzeņus.

Mūziķis Markus Riva jau pāris mēnešus darbojas vietnē "OnlyFans", kur izrāda savu trenēto augumu, publicējot atkailinātas fotogrāfijas un ne tikai...

Mūziķis par pievienošanos "OnlyFans" paziņoja saviem 128 tūkstošiem sekotāju vietnē "Instagram", daloties ar foto no Havaju salām, kur redzams kails. Pēc tad, kad parādījās ziņa, ka mūziķis piepelnās, pievienojoties "OnlyFans", mūziķis ātri vien nolēma palielināt cenu par savu saturu par dažiem eiro.

Iepriekš mūziķis uzsvēra, ka vietnē nepublisko pornogrāfiska rakstura saturu, bet gan dalās ar savām pārdomām, ceļojumu iespaidiem, selfijiem, ka arī publisko vēl neizdotas dziesmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu