Dziedātāja Mirdza Zīvere atklāj, kāpēc precības ar savu vīru komponistu Zigmaru Liepiņu tolaik slēpa (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zigmars Liepiņš un Mirdza Zīvere 2007. gadā.
Zigmars Liepiņš un Mirdza Zīvere 2007. gadā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātāja, režisore un producente Mirdza Zīvere atklāj, ka laulības ar komponistu Zigmaru Liepiņu tolaik slēpa. Intervijā iknedēļas izdevumam "Ieva" dziedātāja atklāj iemeslus un to, kā izdevies saglabāt attiecības pat pēc 42 gadiem laulībā. 

"[42 gadi], tas nav maz, bet citi nodzīvojuši vēl ilgāk kopā.

Mums arvien patīk runāties un visu pārrunāt. Katram ir sava taisnība, bet jāuzklausa, ko otrs saka.

Iespējams, palīdz arī tas mūsu abu nedaudz ironiskais skatījums uz visu, kas notiek. Un šad tad arī katram pašam uz sevi," intervijā stāsta Mirdza Zīvere.

"Pirms diviem gadiem pēkšņi izdomājām, ka mums vajag savu laulību iesvētīt. Kad precējāmies, viss notika tikai dzimtsarakstu birojā.

Zigmars vēl tagad ir populārs, man gandarījums, ka mani vairs tā tirgū neatpazīst, bet toreiz, kad precējāmies, mēs abi bijām pietiekami populāri un slēpām to, ka precamies.

Mums tomēr abiem tās bija otrās kāzas. Kāzās bijām tikai četri – mēs abi un lieciniekos Sandra Ozolīte, kas agrāk dziedāja Opusā ar savu dzīvesdraugu. Un vēl šoferītis, kas mūs veda. Kad precējos pirmo reizi, kāzās bija 60 cilvēki."

Dziedātāja atklāj, ka abiem šīs bijušas otrās laulības. Viņa atzīst, ka juku laikus pēc aiziešanas no pirmās ģimenes izturēt nebija viegli, taču laiks palīdzēja sadziedēt visas rētas un samierināties ar notiekošo.

Šogad komponists atzīmēs 70. dzimšanas dienu. Tai par godu komponistu lielkoncertā "Arēnā Rīga" sveiks populārākie Latvijas solisti un mūziķi. Koncertā skanēs komponista radītie superhiti no teātra izrādēm, mūzikliem, operām un kino.

Pilnu interviju lasi jaunākajā žurnālā "Ieva"!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu