VIDEO ⟩ “Es negribēju iet pie altāra ratiņos..." Parabobslejistes Annijas Krūmiņas kāzu stāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Parabobslejistes Annijas Krūmiņas attiecības ar vīru Aleksi bijušas visai straujas - pāris pēc nedēļas kopā būšanas sāka kopdzīvi, pēc mēneša Aleksis izteica vēlmi nākotnē apprecēties, bet pēc pieciem mēnešiem vīrietis Anniju bildinājis. Pāris sarunā ar raidījumu "Bez tabu" atklāj savu kāzu stāstu. 

Aleksis sākotnēji atļauju precēt Anniju lūdza sievietes vecākiem, kuri par skaisto notikumu bija priecīgi. Taču, bildinot Anniju, Aleksis bija ļoti satraucies, par ko pārsteigta ir sieviete, jo viņa nešaubījās - atbilde bija viennozīmīgs "Jā!".

Uzreiz pēc bildinājuma Annija devās uz savām pēdējām bobsleja sacensībām Amerikā, kas viņu no mīļotā šķīra 17 dienas. Šīs dienas Annija dēvē par grūtāko pāra attiecību posmu.

Sieviete atklāj, ka atsevišķos brīžos, iespējams, ir nedaudz cimperlīga un vēlējusies, lai kāzas ir izplānotas līdz pēdējai niansei. Alekša nostāja kāzu jautājumā bijusi diezgan skaidra.

Aleksis stāsta: "Es vienkārši pateicu - lai izdomā visu, kā vēlas, un es samaksāšu. Es tajā neiesaistījos."

Kāzu diena aizvadīta Talsu novadā kādā luterāņu baznīcā pilsētas centrā. Annijai ļoti svarīga bijusi sava kāzu kleita.

Annija stāsta: "Es domāju - ja es varētu staigāt, tad man būtu milzīga kleita. Tad man nācās arī pielāgot kleitu. Man bija tāda kleitiņa un svārki."

Aleksis uzskata, ka kāzas bija perfektas un tajās neko nemainītu, tikmēr Annijai ir praktisks ieteikums tiem, kam kāzas vēl priekšā, – noslēgt līgumus ar visiem kāzās iesaistītajiem pakalpojumu sniedzējiem.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu