Zināma partiju sarakstu secība 14. Saeimas vēlēšanās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdien, 5. augustā, Centrālās vēlēšanu komisijas organizētajā pasākumā Saeimā tika izlozēta partiju sarakstu secība 14. Saeimas vēlēšanās. Ar pirmo numuru startēs "Jaunā vienotība", bet noslēdzošo - 19. numuru - izlozē ieguva partija "Republika". 

Ar otro numuru vēlēšanās kandidēs "Latvijas krievu savienība", ar trešo - Zaļo un zemnieku savienība, ar ceturto numuru - "Tautas kalpi Latvijai", ar piekto numuru - "Suverēnā vara", ar sesto - "Kristīgi progresīvā partija", bet ar septīto numuru - "Saskaņa".

"Stabilitātei!" vēlēšanās būs astotais numurs, "Tautas varas spēkam" - devītais, bet "Vienoti Latvijai" - desmitais numurs. Ar 11. numuru kandidēs Nacionālā apvienība, 12. kārtas numurs tika partijai "Latvija pirmajā vietā", bet 13. numurs - "Konservatīvajiem".

Ar 14. numuru vēlēšanās startēs partija "Katram un katrai", ar 15. numuru - "Progresīvie", bet ar 16. numuru - "Attīstībai/Par!". 17. numurs vēlēšanās būs "Apvienībai Latvijai", bet 18. numurs - "Apvienotajam sarakstam - Latvijas Zaļā partija, Latvijas Reģionu Apvienība, Liepājas partija".

14. Saeimas vēlēšanas notiks oktobra pirmajā dienā, sestdienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu