Epidemiologs Ņikita Trojanskis piedalīsies kādā TV šovā un ceļos uz vietu, kur dzimis viņa vectēvs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdien, 3. augustā, platformas "Tet" jaunās sezonas atklāšanā varēja sastapt daudzas slavenības, tostarp epidemiologu Ņikitu Trojanski. Viņš atklāja, ka pavisam drīz piedalīsies kādā TV šovā.

Sarunā ar RUS TVNET epidemiologs stāstīja, ka neplāno iet politikā un septembra beigās dosies uz Oksfordas universitāti, lai uzsāktu studijas doktorantūras programmā. Paralēli viņš mēģinās dažus savus epidemioloģijas jomas pakalpojumus piedāvāt Latvijas valsts sektoram, lai "kaut kā uzturētu kontaktus un kaut ko darītu Latvijas labā".

Intervijā ar TVNET GRUPA žurnālistiem Trojanskis pastāstīja, ka piekritis piedalīties kādā TV šovā.

"Teiksim tā, es pieļauju, ka, iespējams, uz realitātes šoviem cilvēki iet tāpēc, ka viņiem ir kaut kāds izmisums, jo viņus var aizmirst vai tamlīdzīgi, vai lai paaugstinātu savu popularitāti. Mani, protams, tas viss neinteresē. Es nesaku, ka tas attiecas uz visiem, bet man pirms divām nedēļām piedāvāja un vasarā es vienmēr atpūšos, tāpēc piekritu."

Viņš gan nedrīkst neko vairāk stāstīt par gaidāmo šovu, vien atklāj, ka viņam piedāvāja doties uz kādu valsti, kur nekad neesot bijis. Trojanskis piebilda, ka viņa radinieki nāk no šīs valsts: "Tur ir dzimis mans vectēvs." Vēl viens iemesls esot tas, ka varēs ceļot bez maksas. 

"Nu, protams, es mazliet baidos, jo galu galā realitātes šovi, īpaši Krievijas informācijas telpā, ir kauns un negods (smaida). Bet cilvēks, ar ko kopā ceļošu, man ir zināms, un esmu pārliecināts, ka arī pārējās divas meitenes ir feinas." 

Epidemiologs un Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļas speciālists Ņikita Trojanskis ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs. Viņš bieži publisko aktuālo informāciju par jaunākajām tendencēm saistībā ar Covid-19. 

Pilnu interviju lasiet interneta žurnālā "Klik".

Foto: "Tet" jaunās sezonas ballīte Adrejostā

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu