Krāsaini piedzīvojumi! Nedēļas horoskops no 8. līdz 14. augustam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ake13bk/ Shutterstock

Nedēļas horoskops no 8. līdz 14. augustam.

AUNS

Interesanti un vilinoši piedāvājumi profesionālajā jomā – tādi, par kuriem tu sen jau esi sapņojis. Ar aizrautību steigsi iesaistīties, tikai neaizmirsti izrunāt finanšu jautājumus. Zvaigznes labvēlīgas, lai maciņš kļūtu biezāks un bankas īsziņas tālrunī skanētu biežāk. Kopumā darbi ies no rokas un tu būsi uz pozitīvā viļņa. Tikai netici tiem, kas sola daudz palīdzēt, un teju vai visu izdarīt tavā vietā. Var būt vilšanās un darbu "sasprūdums". Brīvdienas baudīsi no visas sirds - saule, jūra, vējš matos. Tādas dienas ir lieliskas un mīlestības pilnas.

VĒRSIS

"Pietiek strādāt! Ir jāņem ceļasoma un jādodas skatīt tālas zemes, atpūsties pie siltām jūrām, palmu paēnā vai romantiskā, klusā pilsētiņā..." apmēram tā domās Vērsis. Darbā ļoti, ļoti daudz pienākumu. Jāaizvieto kolēģi, kas atvaļinājumā vai "jābīda" projekti, kas iestrēguši. Paralēli tam savu tiesu prasa arī mājas dzīve. Var nākties palīdzēt radiņiem un risināt saimnieciskus jautājumus, komunicēt ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai būvniekiem. Ja nebrauc tālā ceļā, tad stresa mazināšanai brīvdienās dodies dabā, kur smaržo vasara.

DVĪŅI

Ļoti rosīga nedēļa. Darbā daudz ideju, kuras tiks atzinīgi novērtētas. Jāķeras pie realizācijas! Kolēģi vai darījumu partneri gan kaut ko var mazliet sabremzēt, un tev būs papildus darbi, taču tiksi ar visu sekmīgi galā. Dvīņiem piemīt tā lieliskā īpašība spēt ātri orientēties situācijās un rīkoties atbilstoši apstākļiem. Ja parādās kāds skauģis vai intrigu vērpējs, tad vienkārši ignorē – "karavāna iet tālāk". Nedēļas nogalē jābauda dzīve un jādodas uz kādu brīvdabas pasākumu, koncertu, gadatirgu. Kustīga atpūta dos spēku turpmākiem darbiem.

VĒZIS

Profesionālajā jomā aktīvi jādarbojas un jāpaplašina spēles laukums. Varbūt saņemsi interesantu piedāvājumu, varbūt pašam radīsies kāda lieliska ideja. Kas neriskē, tas nevinnē – tā kādreiz mēdza sacīt. Tavs laimests, iespējams, nebūs tūlīt un tagad, bet pēc kāda laiciņa gan varēsi baudīt saldus augļus. Nedēļas nogalē dažādas saimnieciskās aktivitātes un arī pasākumi ar ģimeni. Gribēsi rūpēties un pamācīt, bet dari to ar mēru. Kādam var šķist, ka tu jaucies viņa privātajā dzīvē. Jāgādā par saticību ar mīļoto un attiecībām jāpiešķiļ jauna dzirkstelīte.

LAUVA

Šonedēļ Lauva staigās rūkdams – tas nav labi un šitas nav labi... Kāds domās, ka tās tavas kaprīzes, bet patiesībā kolēģi vai darījumu partneri nebūs visu izdarījuši pēc labākās sirdsapziņas. Tu mēģināsi atrisināt situācijas un tas izdosies ātrāk un labāk, ja vairāk smaidīsi. Ar kaujas cirvi iet nevajag. Cita starpā var pat rasties iespējas noslēgt izdevīgu vienošanos un palielināt ienākumus. Nedēļas nogalē dodies izbraucienā, apskatīt pilis, muižas un Latvijas skaistās vietas. Ja laiks atļauj, tad vēlams izbrauciens uz kādu no kaimiņzemēm.

JAUNAVA

Daudz interesantu domu un ideju profesionālajā jomā. Sirds stūrītī gan var iezagties šaubas: vai izdosies tās realizēt, kādi šķēršļi jāpārvar un ko ļaudis teiks, ja kaut kas nesanāks. Atceries, ka drošajiem pieder pasaule un... dažkārt tā īstajā brīdī sadodas rokās, lai palīdzētu piepildīt kādu sapni. Svarīga loma šonedēļ sirdslietām. Varbūt pēdējā laikā attiecībām esi pievērsis maz uzmanības un tagad ir pienācis laiks to labot. Dodies ar mīļoto cilvēku romantiskā izbraucienā. Ja sirds brīva, tad kādā saviesīgā pasākumā iespējama iepazīšanās.

SVARI

Patlaban ir iespējas izveidot lieliskus biznesa kontaktus, kas attīstās un nes labumu ilgtermiņā. Tiesa, jāiegulda rūpīgs darbs, bet – ir tā vērts. Prāts atvērts arī jaunām zinībām, vajadzētu ielūkoties online kursu piedāvājumā. Šonedēļ daudz paveiksi un būsi pats sev nopelnījis kādu apbalvojumu. Piemēram, jaunas štātes, jo vasaras plaukumā taču gribas izskatīties krāšņāk un košāk. Ir īstais brīdis pārskatīt garderobi, izmest vai nodot labdarībai nevajadzīgās lietas un iegādāties ko stilīgu. Svarīga arī attiecību tēma – vajadzētu no sirds izrunāties ar mīļoto.

SKORPIONS

Tev tīk būt līderim un bieži šķiet, ka zini visu par visiem labāk, taču šoreiz var izrādīties citādi. Uzklausi kolēģus vai darījumu partnerus un sāc apgūt ko jaunu. Tādu, kas vēlāk noderēs praktiski. Profesionālajā jomā lieli plāni. Darbi sekmēsies, ja būsi noskaņots pozitīvi. Dažādi pienākumi arī mājas dzīvē. Iespējams, būs jāpalīdz vecākās paaudzes radiniekiem sakārtot kādus lietišķus jautājumus un jānodarbojas ar sadzīviskām, praktiskām lietām. Atrodi gan kādu brīdi arī sev. Sirds kāros aizbraukt pasēņot, makšķerēt vai sauļoties jūras malā.

STRĒLNIEKS

Darbā saspringtas situācijas, jo pienākumu pāri pārēm. Aizķeršanās un jukas iespējamas no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. "Mieru, tikai mieru!" teica pasaku varonis Karlsons. Ja pratīsi iegrožot savu karsto dabu un ieklausīties arī citu cilvēku viedoklī, tad gūsi panākumus. Izaugsme darbā nenoliedzami būs saistīta arī ar finansiālo izdevīgumu. Privātajā dzīvē situācijas, kurās varēsi parādīt savu šarmu un iznesību. Simpātiju apliecinājumi un komplimenti birs kā no pārpilnības raga. Iespējami romantiski piedzīvojumi, kas silda sirdi.

MEŽĀZIS

Ļoti aktīva un dinamiska nedēļa. Profesionālajā jomā būs daudz pienākumu un spriedze, tāpēc jāgādā par atpūtu. Ievēro veselīgu dienu režīmu un ēdienkartē iekļauj vasaras vitamīnus – zaļumus, dārzeņus, augļus. Nedēļas nogalē daudz darīšanu ar ģimenes locekļiem. Bērniem vai radiem jāizpalīdz ar padomu vai praktiski, mājās krājas dažādi darbi, un, ja tā labi apskatās, tad arī neliels kosmētiskais remonts būtu tieši reizē. Ņemsies organizēt un izrīkot, un beigās par paveikto prieks visiem. Sirdslietās piedzīvojumi krāsaini kā taureņa spārns.

ŪDENSVĪRS

Vajadzētu apsvērt jaunus peļņas variantus. Prātā nāks idejas, par kurām citi brīnās, bet tev izdosies. Laba intuīcija un tikšanās ar īstajiem cilvēkiem. Kontroli gan turi savās rokās, uz citu solījumiem paļauties nevajadzētu – visādi var sanākt. Līdztekus darbam ļoti gādāsi par savējiem. Tomēr nepārspīlē ar rūpēm, jo kāds no mājiniekiem to var uztvert saasināti. Nedēļas nogale piemērota dzīves baudīšanai. Spirdzinošs dzēriens un saulrieta vērošana kopā ar mīļoto būs tieši tas, kas vajadzīgs. Daudz pozitīvu emociju nākamajai nedēļai.

ZIVIS

Svarīgi materiālas dabas jautājumi. No finanšu stabilitātes lielā mērā atkarīgs arī dvēseles komforts, tāpēc jādomā, ka nopelnīt vairāk. Vajadzētu arī kontrolēt ienākumus un izdevumus, lai neiztērējas vairāk, nekā šobrīd vari atļauties. Iespējami interesanti pavērsieni sirdslietās. Kāds varbūt sastaps savu īsteno "sirdsāķīti", bet kāds atskārtīs, ka līdzās ir vismīļākais un vislabākais cilvēks pasaulē. Nav vēlamas dēkas un vienas dienas piedzīvojumi. Ja kādā situācijā jūties apmulsis, tad atceries, ka tev ir lieliski draugi, kas var sniegt padomu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu