Pirmdienas horoskops: 8. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Olha Volynska/ Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 8. augustam.

AUNS

Ar entuziasmu steigsi iesaistīties kādā jaunā projektā. Tikai neaizmirsti izrunāt finanšu jautājumus. Zvaigznes labvēlīgas, lai tavs maciņš kļūtu biezāks.

VĒRSIS

Jaunā nedēļa sākas ar pienākumu gūzmu. Darbā ļoti, ļoti daudz darāmā. Iespējams, jāaizvieto kolēģi, kas atvaļinājumā vai „jābīda” projekti, kas nobremzējušies.

DVĪŅI

Daudz ideju, kuras tiks atzinīgi novērtētas. Kolēģi vai biznesa partneri gan darbus var mazliet aizkavēt, un tev būs papildus pienākumi, taču tiksi sekmīgi galā.

VĒZIS

Varbūt saņemsi interesantu sadarbības piedāvājumu, varbūt pašam radīsies kāda lieliska ideja. Profesionālajā jomā jārosās un jāpaplašina spēles laukums.

LAUVA

Pirmdienā Lauva dažam labam uzrūks un aizrādīs par nebūšanām. Kāds domās, ka tās tādas kaprīzes, bet patiesībā citu nevīžība var radīt problēmas, kas jārisina tev.

JAUNAVA

Daudz interesantu domu un ideju profesionālajā jomā. Nešaubies un atceries, ka drošajiem pieder pasaule un nereti tā sadodas rokās, lai palīdzētu piepildīt kādu sapni.

SVARI

Šī diena piedāvā iespējas izveidot biznesa kontaktus, kas attīstās un nes labumu ilgtermiņā. Tiesa, jāiegulda rūpīgs darbs, bet – ir tā vērts. Vakarā risināmi sadzīviski jautājumi.

SKORPIONS

Ja arī šķiet, ka zini visu par visiem labāk, taču šoreiz var izrādīties citādi. Uzklausi kolēģus vai darījumu partnerus un sāc apgūt zinības, kas vēlāk noderēs praktiski.

STRĒLNIEKS

Darbā saspringtas situācijas, jo pienākumu pāri pārēm. Ja pratīsi noskaitīt līdz desmit, iegrožot savu karsto dabu un ieklausīties citu cilvēku viedoklī, tad gūsi panākumus.

MEŽĀZIS

Jau no pirmās dienas ļoti aktīva un dinamiska nedēļa. Darbā būs daudz pienākumu un spriedze, tāpēc jau uzreiz jāsaprot, kā saplānot darāmo, lai ir laiks arī atpūtai.

ŪDENSVĪRS

Prātā nāks idejas, par kurām citi brīnās, bet tev izdosies. Laba intuīcija un tikšanās ar īstajiem cilvēkiem. Kontroli gan turi savās rokās, lai viss norit gludi.

ZIVIS

Svarīgi materiālas dabas jautājumi. No finanšu stabilitātes lielā mērā atkarīgs arī dvēseles komforts, tāpēc jādomā, ka nopelnīt vairāk. Ieskaties darba sludinājumu portālos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu