Medijs: Šūmahera pārrunas par karjeras turpināšanu F-1 komandā "Haas" nonākušas strupceļā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Šūmahers
Miks Šūmahers Foto: dpa/scanpix

Mika Šūmahera un Pirmās formulas (F-1) komandas "Haas" pārrunas par līgumu nākamai sezonai nonākušas strupceļā, vēsta Vācijas telekanāls RTL.

Jau aizvadītajā nedēļā ilggadējais F-1 apskatnieks Džo Savārs apgalvoja, ka Miks Šūmahers nākamsezon varētu palikt bez vietas F-1.

Pieredzes bagātais žurnālists norādīja, ka Šūmahers nākamsezon būs F-1 tikai, ja viņa pakalpojumos būs ieinteresēta pastarīte "Williams".

Tikai oficiāls apstiprinājums Oskaru Piastri šķir no pievienošanās "McLaren", kas nozīmē, ka bez darba paliks Daniels Rikjardo. Tāpat "AlphaTauri" pilota Pjēra Gaslī līgumā esot punkts par atļauju braucējam pāriet uz Konstruktoru kausa kopvērtējumā augstāk esošu komandu. Tas nozīmē, ka franču pilots Gaslī varētu būt opcija Francijā bāzētās "Alpine" komandas vakancei.

Ņemot vērā pēdējos notikumus pilotu tirgū, Mika Šūmahera opcijas karjeras turpinājumam ārpus "Haas" ir krietni ierobežotas. Un, kā ziņo RTL, Amerikā bāzētā komanda to ļoti labi apzinās un tagad pārrunās ir ieņēmusi spēka pozīciju.

""Haas" boss Gunters Štainers vairs nesteidzās ar līguma pagarināšanas pārrunām. Tas nozīmē, ka "Haas" var ieturēt pauzi, apzinoties, ka viņi ir vienīgā opcija vāciešu pilota F-1 karjeras turpinājumam," norādīja RTL žurnālists.

Šūmahers šajā sezonā ar 12 izcīnītajiem ieskaites punktiem ieņem 15. vietu kopvērtējumā, atpaliekot no sava komandas biedra Kevina Magnusena, kurš ar 22 punktiem atrodas 11. pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu