Žurnāls: Aktieris Mārtiņš Egliens joprojām nav atguvis runas spējas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktieru pāris Mārtiņš Egliens un Dita Lūriņa-Egliena.
Aktieru pāris Mārtiņš Egliens un Dita Lūriņa-Egliena. Foto: Evija Trifanova/LETA

Aktieris Mārtiņš Egliens (44), kurš šī gada pavasarī atklāja, ka viņam ir nopietnas veselības problēmas, pagājušajā nedēļā ieradās uz Latvijas Nacionālā teātra 104. sezonas svinīgo atklāšanu. 

Darba nespējas atvaļinājumā Egliens ir piecus mēnešus, taču problēmas ar veselību Eglienam parādījušās jau pērn rudenī. "Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka aktieris praktiski zaudējis runas spējas.

Vēl vasaras sākumā viņš spējis pateikt dažus vārdus, bet tad balss aizkritusi pavisam, vēsta izdevums "Kas Jauns".

Izdevuma rīcībā esošā informācija liecina, ka aktiera sieva Dita Lūriņa-Egliena visu šo laiku turas apbrīnojami braši un neļaujas izmisumam un nomāktībai, un nezinātājiem pat neļauj nojaust par smago situāciju ģimenē. Mārtiņš gan esot bijis stipri nobažījies, sabēdājies un morāli satriekts par savu stāvokli. Viņu nomocījusi ne tikai pašsajūtas un bezpalīdzības sajūta, bet arī satraukums, vai un kad viņam būs iespēja pilnvērtīgi atgriezties savā profesijā, kur runa ir viens no svarīgākajiem instrumentiem.

Darbā viņš vēl neatgriežas, jo aizvien veseļojas.

Iepriekš par Egliena veselību izteicies arī skatuves kolēģis, kurš atklāja, ka pie vainas nav audzējs. "Ir cita vaina, un tā noteikti pēc īsāka vai garāka laika tiks izdziedināta," norādīja avots.

Foto: Latvijas Nacionālais teātris atklāj 104. sezonu un izdala ceļojošās teātra balvas

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 9. augusta numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu