Astoņkārtējo džiudžitsu pasaules čempionu bārā noslepkavojis likumsargs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Leandru Lo
Leandru Lo Foto: AFP/SCANPIX

Leģendāro Brazīlijas džiudžitsu praktiķi Leandru Lo bārā nogalinājušais vīrietis ir likumsargs, vēsta "Bloody Elbow".

Jau ziņots, ka svētdien, 7. augustā, Brazīlijas pilsētas Sanpaulu bārā tika nogalināts astoņkārtējais pasaules čempions džiudžitsu Leandru Lo. Izklaides vietā kāds vīrietis ar cīkstoni iesaistījies konfliktā, bet Lo piespiedis svešinieku pie zemes un lūdzis nekauties.

Pēc tam, kad Lo atlaida vīrieti, svešinieks izvilcis šaujamieroci un iešāvis cīkstonim galvā.

Sākotnēji Lo slepkava tika izsludināts meklēšanā, taču tagad vīrietis pats ir devies uz policiju, kur viņš atzina savu vainu cīkstoņa slepkavībā. Izrādās, ka Lo slepkava ir Brazīlijas militārās policijas leitnants vārdā Henriks Otavio Oliveira Velozu.

30 gadus vecais likumsargs šobrīd atrodas apcietinājumā. Brazīlijas medijs UOL ziņo, ka šī nav pirmā reize, kad Velozu pārkāpis likumu. 

2017. gadā vīrietis tika apsūdzēts par necienīgu attieksmi un uzbrukumu citam amata brālim, ko viņš arī pēcāk atzina. Savukārt 2021. gada maijā Velozu tika piespriests deviņus mēnešus ilgs cietumsods par līdzīgu pārkāpumu

33 gadus vecais Lo laika posmā no 2012. līdz 2022.gadam izcīnīja pasaules čempiontitulus piecās dažādās svara kategorijās, kas ir visu laiku labākais sasniegums šajā cīņas mākslā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu