VIDEO ⟩ Magones Šutovienes brauciens uz motorollera minikleitā beidzas ar ietriekšanos stabā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovu zvaigzne, dzejniece un "Avotiņu" saimniece Magone Šutoviene piedzīvojusi misēkli, braucot ar motorolleru. Brauciens bija vien pāris sekundes, jo Magone, nespējot savaldīt spēkratu, iebrauca stabā.

Video redzams, ka operators, kurš šo braucienu filmēja, palika neskarts un traumas neguva.  "Brīvdienas TV" norāda, ka Magone ir sveika un vesela. Pie publicētā video teikt: "Magone iebrauc jaunajā "Slavenības. Bez filtra" sezonā. Brauciet lēnām un prātīgi."

Der atcerēties, ka, vadot motorolleru, jābūt ne tikai motorollera vadīšanas tiesībām, bet arī ķiverei. Mazjaudīgo transportlīdzekļu īpašniekiem nevajadzētu aizmirst, ka arī motorolleriem un mopēdiem nepieciešama OCTA polise.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magone Šutoviene nesēž rokas klēpī salikusi. Viņai piedzīvojumi uzglūn ik uz stūra. Šovā "Slavenības. Bez filtra" viņa atklāj, ka vasarā metusies jaunā izaicinājumā un nu sevi piesaka arī kā pasākumu vadītāju.

Iepriekš vēstīts arī tas, ka iemīļoto šovu zvaigžņu attiecību līkloči un karstas ballītes atkal būs redzami realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" jaunajā sezonā. Skatītājus turpinās priecēt ne tikai Magone Šutoviene, Olga Kambala un Kiviču pāris, bet šovam pievienosies arī tā dēvētā ballīšu karaliene, dejotāja un horeogrāfe Baiba Klints.

@brivdienas.tv Magone iebrauc jaunajā "Slavenības.Bez filtra" sezonā 🛵 Brauciet lēnām un prātīgi. #slavenībasbezfiltra #magoneburka #stv #fail #ohno #behindthescenes #aizkadri #accident #tvshow #realityshow ♬ Oh No - Kreepa
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu