VIDEO ⟩ "Džošua ir nopietnās nepatikšanās." Usiks pirms gaidāmās cīņas fanus pārsteidz ar iespaidīgu miesasbūvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks pirms gaidāmās cīņas pret Etoniju Džošua sociālajos tīklos atrādījis savu miesasbūvi.

Jau 20. augustā abi bokseri ringā tiksies otro reizi, lai noskaidrotu, kurš no viņiem Saūda Arābiju pametīs ar Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) supersmagā svara čempiona jostām.

Ukraiņu bokseris augumā ir krietni īsāks par savu sāncensi, tomēr nesen publicētajā video redzams, ka viņš ir uzaudzējis muskuļu masu.

Usika fani komentāru sadaļā pauda pārsteigumu par boksera pārveidoto miesasbūvi.

"Džošua ir nopietnās nepatikšanās," rakstīja kāds "Twitter" lietotājs.

"Usiks izskatās masīvs. Džošua priekšā ir smaga cīņa," piebilda kāds cits.

Kā zināms, Usiks lielāko daļu profesionālās karjeras aizvadīja krūzeru jeb 90,7 kilogramu svara kategorijā. Šī būs viņa karjeras ceturtā cīņa supersmagajā svarā un domājams, ka šoreiz ukraiņu bokseris varētu uzrādīt savas karjeras lielāko svaru.

Usikam profesionālajā boksa karjerā aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu. Savukārt Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu