VIDEO Šoferis, iespējams, alkohola reibumā letāli ietriecas stāvošā kravas auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Juris Teivans/Shuttstock.com

Pārgalvīgas rīcības sekas Svētes pagastā nedēļas nogalē prasīja kāda vietējā ciemata iedzīvotāja dzīvību, vēsta raidījums "Degpunktā".

Jēkabnieki ir neliels ciems Jelgavas pusē, Svētes pagastā. Pensionāre Diāna dzīvo tieši pirms ciema robežas un kļuva par liecinieci avārijai, kurā dzīvību zaudēja vietējais iedzīvotājs.

"Volkswagen" vadītājs, kā norādīja Diāna, bija frontāli ietriecies ceļa malā novietotajā "Scania" kravas automašīnā. Tās īpašnieks Juris strādāja ar kombainu turpat uz lauka, vākdams graudus.

Ugunsdzēsēji, ierodoties avārijas vietā, izmantoja hidrauliskos instrumentus, lai izgrieztu vīrieti no sadragātās automašīnas važām. Par spīti mediķu centieniem, aptuveni 34 gadus vecais vīrietis nomira. Pēcāk atklājās iespējamais iemesls vieglās automašīnas vadītāja nespējai savaldīt stūri.

Policija pagaidām ne apstiprina, ne noliedz, ka vieglās automašīnas vadītājs patiešām sēdies pie stūres reibumā, taču atzīst, ka autovadītāja apliecības vīrietim nebija. Šoferi ar traumām nogādāja slimnīcā.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu