Felipe Gabriels pēc atšķirtības atkal bauda laiku kopā ar savu efektīgo draudzeni Tainu no Brazīlijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Brazīliešu izcelsmes futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs šogad sāka jaunas attiecības ar brazīlieti - dīdžejmeiteni Tainu. Pavasarī abu attiecības nonāca izaicinājuma priekšā, jo Taina devās atpakaļ uz savu dzimto zemi. Šķiet, pārim izdodas saglabāt attiecības no attāluma, jo mīlnieki atkal ir kopā, baudot Itāliju un pavadot laiku Lietuvā.

Abu "Instagram" stāstiņos var noprast, ka mīlnieki pavadījuši laiku Itālijā, baudot romantiku šikā villā, un nupat ieradušies Lietuvā, kur devās vērot futbola spēli.

Taina pavasarī ciemojās pie Felipes Latvijā un maija beigās viņš mīļotajai sarūpēja neaizmirstamas brīvdienas Monako ar saviem labākajiem draugiem - Kristapu Porziņģi un viņa dāmu Lauru Vizlu, kā arī ar Žani un Alīnu Peineriem.

Kad Felipes mīļotā Taina devās atpakaļ uz Brazīliju, attiecības nonāca izaicinājuma priekšā, jo abus šķīra attālums. Felipe iepriekš pauda, ka nezina, kā attiecības attīstīsies, vien sakot, ka to rādīs laiks. 

Felipe arī publiski atzinās, ka šarmantā dīdžejmeitene viņam iekritusi sirsniņā daudz vairāk, nekā sākotnēji bija domājis.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Taina ir Brazīlijā populāra dīdžejmeitene un influencere. Abi iepazinušies janvārī, kad Felipe viesojies dzimtajās mājās, un savstarpējā kaisle starp dienvidniekiem uzvirmojusi visai ātri. 

Iepriekš Felipe sešus gadus bija attiecībās ar latvju daiļavu vārdā Rēzija Stepka. Pēc šķiršanās Felipe atzina, ka pie laimīgo attiecību iziršanas pats vien bijis vainīgs - viņš ļoti aizrāvies ar savu darbu un vairs nav veltījis Rēzijai pietiekoši daudz uzmanības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu