Maksims Galkins publisko vairāk nekā 20 gadus senu bildi ar Allu Pugačovu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/maxgalkinru

Krievu humorists Maksims Galkins savā "Instagram" publisko vairāk nekā 20 gadus vecu fotogrāfiju ar savu sievu Allu Pugačovu, veltot viņai sirsnīgus vārdus.

Viņš pie publicētā foto raksta: "Šai fotogrāfijai ir kādi 20 gadi, to uzņēmis slavens lietuviešu fotogrāfs, bet vārds tagad ir izkritis no galvas - piedodiet. Tā viņš mūs tolaik redzēja. Aizbraucu uz pāris dienām - un man tevis jau pietrūkst."

Pirms pāris dienām Galkins sniedza savu pirmo koncertu Tartu, Vanemuines teātrī.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka Galkins pēdējā laikā iemantojis lielu cieņu ne tikai Latvijā, pārsteidzot ar latviešu valodas zināšanām, bet nu jau arī Igaunijā - jo arī tur viņš klausītājus pārsteidza ar frāzēm igauņu valodā.

Komiķis gan izrādēs Latvijā, gan Igaunijā uzsvēra, ka Krievijā ļoti uzmanīgi seko līdzi tam, ko viņš saka, tāpēc sācis mācīties citas valodas.

Ceturtdien, 4. augustā, krievu humorista Maksima Galkina uzstāšanās Dzintaru koncertzālē burtiski uzkarsēja internetu. Viņa uzstāšanās kļuva par interneta hitu. Cilvēki rakstīja atzinīgus vārdus komiķim, kā arī uzteica viņa latviešu valodas zināšanas.

Galkins jūlija sākumā sociālajos tīklos apliecināja, ka kopā ar sievu un bērniem atrodas Latvijā. Galkins ik pa laikam publicē ikdienas ainiņas no savas dzīves, kur, piemēram, atpūšas kopā ar dēlu, bauda Jūrmalas skaistos saulrietus un pastaigājas ar sievu Allu pa Jūrmalas ielām.

Galkins savā sociālo tīklu lapā arī regulāri publicē pretkara izteikumus. Mākslinieks arī pastāstīja, ka nauda no viņa koncertu biļešu pārdošanas tiks ziedota Ukrainas kara upuriem.

Galkins un Pugačova ir vecāki dvīņiem Garijam un Jeļizavetai, kurus iznēsāja surogātmāte. Pāris laulības gredzenus mija 2011. gadā, taču viņiem pirms laulībām jau bija desmit gadus ilga attiecību vēsture. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu